| Derbedeu24 a întrebat:

Acum cateva minute am facut o comanda pe okazii la niste casti prin posta romana.As dori sa va intreb daca pot anula comanda? Daca nu ma duc la posta sa ridic coletul ce se intampla? N-as mai vrea castile alea pe care le-am comandat.Dau funda! (imi cer scuze dar nu am stiut in ce categorie sa pun intrebarea )

11 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Okazii este un site de anunturi, contacteaz vanzatorul si poate te intelegi cu el. daca nu, pur si simplu nu le ridici de la posta si gata, asta in cazul in care nu le ai platit deja

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Când nu ești foarte decis, să nu mai faci comandă! Nu-i corect să deranjezi oamenii!
În cazul tău, nu se întâmplă nimic, pur și simplu nu te prezinți la poștă să îți ridici pachetul (dacă tu afirmi că expedierea coletului s-a făcut prin Poșta Română). Oricum, coletul va rămâne la poștă cam 10 zile, după care se va returna expeditorului...

Dacă îți sosește prin curier, adică prin poșta privată, aceștia te vor căuta acasă, o dată, de două ori, atât. Dacă le-ai lăsat un număr de telefon, te vor suna.
Poșta Română NU te va contacta telefonic, poți să dormi liniștit!hee hee

| G28AEjdvjRaendnPrT a răspuns:

Daca nu te duci la posta sa le iei, vor fi trimise inapoi.

| danutz9100 a răspuns:

Daca nu esti sigur ca vrei produsul de ce il comanzi? Il comanzi cand esti sigur 100% ca il iei.Gandeste-te ca aceea firma/persoana trebuie sa achite niste taxe.Crezi ca merita?

| Unstopable a răspuns:

O sa vina SWAT-ul dupa tine... o sa te bata jandarmii si o sa te bage politia un an la inchisoare

| gabytzu707 a răspuns:

Nu cred.ei au trimis deja curierul, asa ca va trebui sa platesti. daca nu te duci, castile vor ramane la posta, dar le vei plati oricum. funda?

| suntserios a răspuns (pentru gabytzu707):

Na si tu acuma, daca a ales modalitatea de plata ramburs cum dracu sa le plateasca daca nici macar nu se duce la posta sa le ridice? gandesti ce spui?

| gabytzu707 a răspuns (pentru suntserios):

Si cine plateste curieru ma ametitule? Ca aia de la okazii or sa ceara plata curierului.Intrebarea e daca tu gandesti ce spui...Si eu am patit la fel si am platit.Te bagi si tu ca sa ai raspunsuri. Disperat de viata...

| suntserios a răspuns (pentru gabytzu707):

Ce curier? nu vezi ca omul a trimis prin posta romana? ce treaba are curierul?

si tu borbesti de respunsuri date doar ca sa fie? cand peste 50% din raspunsurile tale sunt copy paste de pe net?

Răspuns utilizator avertizat
| SeBySpeeDy a răspuns:

Pai trimitele si tu un email adminilor si spune-le ca a fost o incurcatura si na-i mai vrea castilewinking