| PetcuIonut a întrebat:

Salut TPU! Am 14 ani si as vreau sa plasez o comanda pe eMAG prin easybox fara sa stie parintii.(Am un cont deschis la reiffeisen pentru minori -"card instant" pentru cine cunoaste). Stie cineva daca ai nevoie de 18 ani pentru a plati cu cardul la easybox?
Ps: pentru cine stie mai multe lucruri legate de acel cont bancar, la deschiderea contului banca mi-a solicitat numarul dupa i l-a solicitat si tutorelui meu. Stie cineva daca parintele va primi vreo notificare daca voi plati on line? (suna este de aproape 200 lei)

Va rog ajutor!

3 răspunsuri:
| TeodorescuAndrei a răspuns:

Da. E posibil sa primeasca un SMS cu suma care va fi " trasa " din cont. Orcum apare pe extrasul de cont. Ideea e ca mai bine faci comanda prin curier. Plata o faci cash si nah asta e...ideea e sa ai banii. Care trebuie 200+ transportul.

| PetcuIonut explică (pentru TeodorescuAndrei):

Vai, multumesc ca m ati lumiat la minte! Uitasem complet de extrasul de cont. As mai avea cateva intrebari sa vi le adresez :
1.Curierul stie ce se afla in pachet?
2.Este nevoie de buletin pentru a achita livrarea?
3. Ce se poate intampla daca ii dau buletinul si nu am o varsta a nume implinita pentru a putea sa platesc comanda, este posibil sa mi retina buletinul?

| TeodorescuAndrei a răspuns (pentru PetcuIonut):

1. Curierul nu stie ce se află in pachet.
2. Teoretic da, practic nu iti cere buletin.
3. Doar Politia iti poate reține buletinul. Nicio persoana indiferent că iti e prieten, părinți, veri sau orce persoană care nu e de la Politie nu iti poate reține C.I.