| Cristina777 a întrebat:

Salut, TPU. Am 3 verisori, unul de 17 ani, altul de 25 si altul de 27. Pe 16 aprilie e ziua de nastere verisorului cel mijlociu. Spuneti-mi va rog ce sa-i daruiesc, dar sa nu fie prea scump. Eu de fiecare data vin la zilele lor de nastere si deja nu stiu ce sa mai cumpar (pentru baieti e asa de greu sa alegi vreun cadou). FUNDA! Multumesc anticipat.

10 răspunsuri:
| cat a răspuns:

Poate un ceas breloc hazliu de genul asta http://www.crownfashion.ro/......rt-808480. Este practic si ii ramane amintire.

| Cristina777 explică (pentru cat):

Imi place idee ta, e originala, dar eu nu sunt din Romania si am posibilitatea de a comanda.

| Cristina777 explică (pentru Cristina777):

Imi place idee ta, e originala, dar eu nu sunt din Romania si nu am posibilitatea de a comanda.

| mat31new a răspuns:

Ca e usor sa gasesti cadou pentru fetelaughing

| Cristina777 explică (pentru mat31new):

Daca cinstit pentru fete e cu mult mai usor sa daruieti un cadou, poti darui un elastic foare frumos, o agrafa neobisnuita, un carnet, un cerc, o bratara, un colier, cercei etc, sunt foarte multe nu pot sa ti le spun pe toate.

| alexandru921994 a răspuns:

Un ceas casio ieftin de firma si bun.

| pedro121 a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa ii daruiesti niste blugi rupti sau o geaca de piele.

| Cristina777 explică (pentru pedro121):

Nu ceva mai serios, el este deja logodit si lucreaza la politie.

| Maya_deci_1993 a răspuns:

Iai un parfum si tias recomanda Eterniti este aproximativ 100 ron noi. sau mai ieftin, Full speed si individual blue..este in jur de 50 ron noi. si Full speed este pentru genu de baieti care le place viata la intensitate maxima. da pe spate orce fata cu parfumul asta...si individul blue are o aroma distinsa pentru un individualist. si primul parfum este de nedescris mirosul. miros superb toate. FundA?

| Cristina777 explică (pentru Maya_deci_1993):

Imi place sfatul tau, dar nu stiu de cite ori i-am daruit parfum, acelea cred ca inca nu s-au terminat, dar oricum multumesc.