Poate un ceas breloc hazliu de genul asta http://www.crownfashion.ro/......rt-808480. Este practic si ii ramane amintire.
Imi place idee ta, e originala, dar eu nu sunt din Romania si am posibilitatea de a comanda.
Imi place idee ta, e originala, dar eu nu sunt din Romania si nu am posibilitatea de a comanda.
Daca cinstit pentru fete e cu mult mai usor sa daruieti un cadou, poti darui un elastic foare frumos, o agrafa neobisnuita, un carnet, un cerc, o bratara, un colier, cercei etc, sunt foarte multe nu pot sa ti le spun pe toate.
Nu ceva mai serios, el este deja logodit si lucreaza la politie.
Iai un parfum si tias recomanda Eterniti este aproximativ 100 ron noi. sau mai ieftin, Full speed si individual blue..este in jur de 50 ron noi. si Full speed este pentru genu de baieti care le place viata la intensitate maxima. da pe spate orce fata cu parfumul asta...si individul blue are o aroma distinsa pentru un individualist. si primul parfum este de nedescris mirosul. miros superb toate. FundA?
Imi place sfatul tau, dar nu stiu de cite ori i-am daruit parfum, acelea cred ca inca nu s-au terminat, dar oricum multumesc.