Am scris "cum pe ei returul ii costa"
deci, pentru tine, e pe gratis, pentru ei, nu
adica, tu ai dreptul sa nu platesti returul, dar ei nu pot face retur fara sa plateasca curierul, ceea ce demonstreaza ca o sa le para bine sa iti dea un voucer decat sa faci retur (platit de ei) si sa cumperi din nou produsul
DAP, ai drept de retur 14 zile daca nu e vandut de eMAG si 30 daca e vandut de eMAG, cum pe ei returul ii costa, or sa vrea sa iti dea voucer
Pai și ăla e gratis nu? Sau platesc ceva pe el
Sau cu acel voucher pot sa îmi cumpăr ceva pe moca ce 100 lei nu? Nu trebuie neaparat aceelasi produs
Da, evident, poti chiar sa reduci pretul unui produs, aplicand voucerul, si sa platesti diferenta, deci nu trebuie neaparat un produs de exact 100 de lei
Pai am găsit o boxa portabila la 130 de lei deci cu voucherul o scot la un pret de 30 de lei
Da
Merita treaba asta poți face rost de produse gratuite lejer sau reduse dacă ei fac reducere
Am scris "cum pe ei returul ii costa"
deci, pentru tine, e pe gratis, pentru ei, nu
adica, tu ai dreptul sa nu platesti returul, dar ei nu pot face retur fara sa plateasca curierul, ceea ce demonstreaza ca o sa le para bine sa iti dea un voucer decat sa faci retur (platit de ei) si sa cumperi din nou produsul