| mentolol a întrebat:

Salut TPU, am comandat un colet prin posta, pe numele meu, iar eu nu il pot ridica pentru ca sunt la tara, il poate ridica tatăl meu? Nevoie urgent de raspuns, dau fundabig grin

9 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Sigur ca se poate, atata vreme cat tatal tau se prezinta cu buletinul lui la oficiul postal, fiindca amandoi aveti aceeasi adresa pe buletin, nu?

Postasul va trece pe verso cine l-a ridicat cu nume, adresa, cnp si il va pune pe tatal tau sa semneze de primire a coletului.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Dacă te cunoaște la poștă.

| dullcat a răspuns:

De la posta? Instituia aia e cat se poate de ancorata in trecut, deci ma indoiesc ca merge fara buletinul tau.Coletul va sta oricum in depozitul lor si poti il iei dupa cateva zile.Sau poti suna acolo sa intrebi care e treaba.

| Catrice a răspuns:

Cine stie

| mentolol explică (pentru Catrice):

Eu sunt la tara si de aia nu pot sa il ridic

| Catrice a răspuns (pentru mentolol):

Dacă nu cere buletinul se poate

| Holiday a răspuns:

Da, poate. Ai primit cumva mesaj de la curier? Daca da, ai un PIN in mesaj. Transmite-l catre tatal tau pentru ca cel mai probabil ii va cere asta.

| Furnicuta000 a răspuns:

Cand se ridica un colet de la posta trebuie sa fie prezent destinatarul si sa prezinte o serie de buletin. Dar daca postasul va vedea ca e tatal tau, o sa-i dea coletul. Deci in principiu poate, dar nu e 100% sigur

| StoicAnalysis a răspuns:

Da.