Dacă e suficient de mic ți-l poate pune și-n cutia poștală, dacă nu, primești aviz în poștă cu care te duci să-l ridici de la oficiu poștal
Stiu asta, eu ma refer daca suma de 10$ se refera la suma totala trecuta pe colet, transport+valoare, sau se refera stricat la valoarea produsului. Am comandat de multe ori, dar ori erau produse cu mult sub, ori cu mult peste, niciodata nu a fost asa la cumpana.
Dacă tu ai plătit suma x, suma x rămâne, nu-ți apar alte sume de plătit după
Nu e chiar asa. La coletele de peste 10 dolari nu mai sunt livrate in acest mod. Sunt aduse intr-un oficiu postal unde se plateste 19% din valoarea produsului si se desface in prezenta unui vames. Nu stiu daca suma de 10 dolari este cu sau fara transport.
Vad ca stii mai bine decat mine.
De ce ai mai pus aceasta intrebare?
Suma totala este de 10 dolari transport+produs. Eu am intrebat daca suma de 10 dolari se refera strict valoarea produsului sau la valoarea totala transport+produs. Am mai comandat peste 10 dolari, dar transportul era gratis si nu mi-am pus problema.
Politica asta cu transportu și etc eu știu că ține de fiecare seller în parte, nu e o regulă general valabilă să ai transport gratuit la anumită sumă
Acum am inteles, scuze.