| Valentinbaciu2002 a întrebat:

Salut TPU! Am cumparat ceva de pe AliExpress in valoare de 7dolari, iar transportul a costat 3 dolari. O sa mi-l opreasca la oficiul postal unde este si vamesul sau mi-l livreaza normal?

9 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Dacă e suficient de mic ți-l poate pune și-n cutia poștală, dacă nu, primești aviz în poștă cu care te duci să-l ridici de la oficiu poștal

| Valentinbaciu2002 explică (pentru Adry05):

Stiu asta, eu ma refer daca suma de 10$ se refera la suma totala trecuta pe colet, transport+valoare, sau se refera stricat la valoarea produsului. Am comandat de multe ori, dar ori erau produse cu mult sub, ori cu mult peste, niciodata nu a fost asa la cumpana.

| Adry05 a răspuns (pentru Valentinbaciu2002):

Dacă tu ai plătit suma x, suma x rămâne, nu-ți apar alte sume de plătit după

| darrio2007 a răspuns:

Achiti si ti-l livreaza. Sau il iei tu personal.

| Valentinbaciu2002 explică (pentru darrio2007):

Nu e chiar asa. La coletele de peste 10 dolari nu mai sunt livrate in acest mod. Sunt aduse intr-un oficiu postal unde se plateste 19% din valoarea produsului si se desface in prezenta unui vames. Nu stiu daca suma de 10 dolari este cu sau fara transport.

| darrio2007 a răspuns (pentru Valentinbaciu2002):

Vad ca stii mai bine decat mine.
De ce ai mai pus aceasta intrebare?

| Valentinbaciu2002 explică (pentru darrio2007):

Suma totala este de 10 dolari transport+produs. Eu am intrebat daca suma de 10 dolari se refera strict valoarea produsului sau la valoarea totala transport+produs. Am mai comandat peste 10 dolari, dar transportul era gratis si nu mi-am pus problema.

| Adry05 a răspuns (pentru Valentinbaciu2002):

Politica asta cu transportu și etc eu știu că ține de fiecare seller în parte, nu e o regulă general valabilă să ai transport gratuit la anumită sumă

| darrio2007 a răspuns (pentru Valentinbaciu2002):

Acum am inteles, scuze.