Eu am primit o comanda si dupa 78 zile. E adevarat ca daca intarzie peste 75 zile, ei iti dau banii. Eu am primit si comanda si banii. Este un magazin Ok.
Asta vreau sa stiu. După cate zile se expediază?
Expedierea este in functie de: tara de destinatie si de serviciul postal folosit.
Vanzatorul anunta de obicei ca pregateste si trimite pachetul in 1-3 zile lucratoare, asteptand ca sa el primeasca banii in cont, pentru ca ebay-ul este un fel de tranzactie internationala, care necesita un pic mai mult timp, decat tranzactiile locale, sa transfere banii.
Unii trimit pachetul a doua zi, altii dupa cateva zile, depinzand si cat sunt de aglomerati.
Dar in functie de tara unde se trimite pachetul si de serviciul postal folosit, poate dura intre 1 saptamana (daca vine din Europa), sau chiar 1-2 luni daca vine din China, America sau alte colturi ale lumii. Ma refer la tara de destinatie: Romania.
Eu am cumparat din Rusia niste ingrasamant de orhidee, care mi-a ajuns in Australia, dupa 5 saptamani, iar din China, cu posta normala, dupa 2 saptamani.
Nu expedierea este problema, ca aia se face relativ rapid intre 1 si 3 zile lucratoare, ci transportul international, care poate dura saptamani multe, daca serviciul postal ales, este cel mai ieftin posibil.
Ai ceva de așteptat, eu am dat o comanda pe 15 noiembrie și încă nu a ajuns. În aplicație îmi scrie că dacă nu îmi ajunge până pe data de 25 ianuarie 2020 îmi returnează banii