Mie mi-a ajuns în maxim 5 zile. Mereu a fosta altfel. Cat despre easybox:"Ai 36 de ore la dispoziție ca să ridici orice produs livrat luni, marți, miercuri, joi și duminică. Iar dacă livrarea se întâmplă vineri sau sâmbătă, îți dăm și mai mult timp: 72 de ore pentru o comandă livrată vineri și 48 de ore pentru o comandă livrată sâmbătă."
Poți sa iei coletul la orice ora
Am inteles, mulțumesc frumos pentru răspuns! Am mai dat comenzi si odata am dat luni si a venit vineri si spunea ca e in polonia. Si alta comanda, cea care am scris mai sus ca e in aeroportul din Frankfurt, a intarziat foarte mult pana a procesat-o. Ca au fost si sărbătorile
Apai eu de multe ori am dat comanda. Cândva a venit în 4 zile și altădată in 2 săptămâni
Super, am vazut ca cele care imi vin repede, vin cu Sameday, care sunt in Polonia, iar cele care vin din China, care vin mai greu, vin cu Fan Curier. Cand am dat comanda pe 28 decembrie, 2 lucruri se aflau in polonia si sunt in Bucuresti la depozitul Sameday din Rudeni, sper ca nu cere bani de transport ca vin ieftine separat, fac vreo 20 si ceva de lei cele care sunt in Rudeni.
Stii cumva, unde pot vedea care produse pe care le comand pot veni in 4 zile? Care sunt direct in Polonia
Numa în aplicație scrie unde e coletul sau pe gmail dacă ai cerut. În plus poate sa vin și din China în 4 zile. Nu știu de ce depinde da mno
Mulțumesc frumos pentru răspuns, o sa ma uit
Nu stiu ce te bagi, am intrebat doar pentru cine a dat comanda, in cate zile poate sa vina, in loc sa-ti vezi de familie ca mai e si anul nou, stai cu dusmania pe altii