| Raddeon a întrebat:

Salut TPU, am dat și eu comanda zilele astea de ceva cărți de le carturesti, in general plăteam cu ramburs dar am zis că de data asta sa plătesc cu cardul, zis și făcut, trec doua zile și azi pe data de 26 trebuia să primesc mesaj de la curier. Stau eu ce stau nimic, mai aștept câteva ore nimic, pe la orele 2-3 i-am sunat pe cei de la fan curier care mi-au confirmat că, coletul este in depozit și că a fost predat, dar datele de pe AWB nu au fost descărcate și bla bla nu am înțeles mai nimic din ce îmi indruga tanti aia, idea e că se făcu ora 23 ofc, că nu mai vine nici dracu la ora asta dar posibil sa vina mâine (voi face un update daca va veni comanda). Intrebarea mea e următoarea, voi ați mai pățit chestii de genu cu Carturestiul?
Și 2. Îmi va mai veni comanda sau nenea curierul chiar mi-a pierdut coletul?

Răspuns Câştigător
suntserios
| suntserios a răspuns:

Da, am patit cu zeci de colete sa intarzaie 1-2 zile.

6 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Iti vine azi.

| dullcat a răspuns:

Buna.Eu n-am avut probleme.Probabil depinde si de alti factori, ei nu sunt roboti sa iti aduca comanda in fix 2 zile cat scrie pe site, mai ales acum cu nebuneala reducerilor, cand totul incetineste.

| Darius50boss a răspuns:

Vine stai liniștită

| WonderGirl7 a răspuns:

Doamne.
chiar sa nu ai pic de răbdare?

| Raddeon explică (pentru WonderGirl7):

Vai da ms pentru nimic ))))

| Raddeon explică:

Un mic update : da se pare ca din ceva motive coletul este intarziat cu o zi, nu stiu de ce se intampla asta dar oricum nu i mare chestie bine totusi ca m-am lamurit big grinDDD