Coletul este din SUA si trebuie sa treaca prin vama. Postasul este un idiot. Nu-l poate aduce el. Trebuie sa te prezinti cu Cartea de Identitate la oficiul postal care are si rol de vama: 0233-229 825
Suna la numarul ala si intreaba unde-i! Se pare ca asta-i numarul la OF. P. Nr. 4: 0233-229-826. Incearca-le pe amandoua!
Mergi urgent la acel oficiu postal. Chiar astazi dimineata a spus la stiri ca un colet din SUA a facut 5 zile si l-au tinut la Posta Romana 4 luni fara sa anunte, idiotii!
Da.Coletul a ajuns la Posta din Piatra Neamt, insa eu stau la sat.I-am spus postasului sa imi aduca acel colet si a spus ca il aduce.Ce ar trebui sa fac? Sa ma duc eu?
Hmm. Nu mi-a venit niciun aviz. E destul sa ma duc la posta cu tracking number-ul si buletinul?
Daca nu ti-a venit aviz, suna la posta si intreaba daca poti sa te duci.
Coletul este din SUA si trebuie sa treaca prin vama. Postasul este un idiot. Nu-l poate aduce el. Trebuie sa te prezinti cu Cartea de Identitate la oficiul postal care are si rol de vama: 0233-229 825
Suna la numarul ala si intreaba unde-i! Se pare ca asta-i numarul la OF. P. Nr. 4: 0233-229-826. Incearca-le pe amandoua!
Da. Mergi la oficiul postal cu vama, daca spui ca trackingul arata ca ti-a ajuns. Probabil vei primi si aviz in cutia postala in 1-2 zile.