| blueskydarkeyes a întrebat:

Am fost la o petrecere si nu mi-am luat slip si cel la care am fost mi-a dat o pereche de... slip da nu gen chilot sau boxer, mai degraba gen bermuda(orice ar fi fost era proiectat pentru apa nu pentru aer). Adica era negru si pe interior avea ceva alb dintr-un material mai putin intalnit, in forma de chilot iar partea neagra de pe exterior sea lunga cam pana la genunchi sau un pic mai sus.
Nu stiu cat de bine m-am facut inteles, dar vreau sa imi iau si eu pentru ca mi-a placut cum m-am simtit in slipul acela (sau ce-o fi el/cum s-o numii), da n-am habar unde sa gasesc, cam cat cost, sau cum se numeste. Sper sa ma puteti ajuta voi big grin

4 răspunsuri:
| CeVorbestiMa a răspuns:

Daca E neobisnuit, nu multi vor sti despre ce este vorba...intreaba-l pe cel la care ai fost la petrecere.

| madalinuk a răspuns:

De ce nu il intrebi pe el? :* big grin..pe cel care ti la dat

| blueskydarkeyes explică (pentru madalinuk):

Nu pot pentru ca nu sunt asa de apropiat de acea persoana si nu cred ca ii stiu nici macar intreg numele

| madalinuk a răspuns:

Daca ti a umprumutat cred ca ti.ar raspunde la aceasta intrebare...eu eram intr.un magazin si am intrebat pe cineva de unde si.a luat si mi.a raspuns fara sa ne cunoastem big grin