| Hdyxfwfb a întrebat:

am o întrebare:Tocmai am terminat clasa a6 a şi părinții mei ar vrea să îmi cumpere un cadou.Ar trebui să mă încadrez în 500 de ron.Ce ar trebui să-mi iau?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai ba frate, tu ai posibilitatea sa iti iei un cadou, CE VREI TU 500 de RON si tu intrebi pe TPU?

Fa-ti de cap, de 500 de ron poti sa iti iei ce vrei pana in pretul ala, daca tu ai vrea ai putea sa iti iei ciocolata de 500 de ron.

Iati ce vrei fratzica, profita de ocazie!

11 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Pai daca nu-ti doresti ceva in mod special de ce nu iei banii asa cum sunt, ii pui deoparte pentru cand o sa gasesti ceva pe care chiar sa-l doresti?

| GabiDumitrescu a răspuns:

Faci frumos o vizita la Decathlon si iti iei bocanci/o geaca cum se cade pentru la iarna. Saaaau... https://www.s-karp.com/promotii

| anonimg a răspuns:

O bicicleta (dacă nu ai), chiar dacă nu are ea dotările profesionale (cadrul de aluminiu, schimbătoare Shimano sau frâne pe disc). O bicicletă te va îndemna la mișcare, și acesta înseamnă sănătate și o stare de bine.
Jocurile pe tv sau pc nu-ți sunt de niciun folos, și nu vei pierde nimic dacă nici macar nu ești la curent cu ultimele noutăți.
Un telefon ar fi prea slab la banii aceștia. Iar haine să nu le ceri pentru că oricum acestea tot ți le vor cumpăra.
Iar dacă ai deja bicicleta, atunci cu banii aceia să îți deschidă un cont în bancă și să ți-i pună acolo. Îi poți folosi mai târziu când va apărea necesitatea lor.

| Celcestietot a răspuns:

Pai depinde care sunt preferintele tale. Eu acum nu iti pot spune sa iti cumperi un smartwatch, cand tie iti plac telefoanele, intelegi? Sfatul meu este sa iti cumperi ceva de care esti pasionat, ceva ce te atrage. De exemplu, daca iti plac cartile, pune-i sa iti cumpere carti, daca iti plac jocurile pe PC, pune-i sa iti cumpere jocuri/sa le cumperi tu (dandu-ti ei bani) etc. Sper ca ai inteles ce este de facutwinking!

| whatevernvm a răspuns:

Păstrează i ca să ți poți plăti chiria pe o luna la 20 și ceva de ani...
Îmi spun asta mie de acum 10 ani

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu știi ce îți dorești, nu noi.

| unvecin a răspuns:

Cumpără-ți o carte bună, din care ai ceva de învățat. O vei păstra amintire frumoasă de la părinții tăi. Restul banilor economisește-i.

| NYØ2002 a răspuns:

Haine,accesorii, sau sa iti deie tie banii si vezi ce faci tu cu ei

Răspuns utilizator avertizat
| MaRIAN9889 a răspuns:

Păi nu ti ai dorit niciodată nimic? Sau nu vrei sa mergi nicăieri? Banii poti sa ii folosesti si pentru o călătorie, la mare, la munte, etc. Cadourile, nu trebuie sa fie neaparat niste obiecte anume.

| ArthurWarner a răspuns:

Meditații! Sau dacă nu asta atunci haine.