| aminia12 a întrebat:

am o problema si am nevoie de ajutor mai sunt doar cateva zile pana la ziua iubitului meu implineste 17 ani problema e ca noi nu suntem de mult impreuna si nu prea ii cunosc gusturile toti prieteni imi spun sa ii fac un album cu poze cu noi doi dar nu avem poze impreuna deci ma puteti ajuta dati-mi ideei ce pot sa ii cumpar? mersi anticipat si ap mai este o problema nu am chiar foarte multi banuti big grin

4 răspunsuri:
| missReckless a răspuns:

Buna!
Am fost exact in situatia asta acum cateva luni. I-am cumparat o camasa (am gasit una interesanta la New Yorker) si am ambalat-o intr-o cutie speciala de cadouri care avea imprimata fata actorului lui preferat (Johnny Depp). Poti sa-i cumperi o husa pentru telefon, sau daca stii ca are nevoie de ceva accesorii pentru calculator, orienteaza-te la ce crezi ca i-ar folosi. Cred ca cel mai indicat ar fi sa optezi pentru ceva "classy", poate un tricou sau un set de after-shave.
Bafta! :*
Sa ne spui ce o sa alegihee hee

| Bella_Doar_1995 a răspuns:

Intreaba-l ce si-ar dori si cumparai

| camiitsu a răspuns:

Buna! pai ii poti lua un ceas, sau o camasa! un parfum eventual! gasesti si nu sunt scupe rau! petrecere frumoasa! pupii:*

| LostSoledxd a răspuns:

Nu trebuie sa ii cumperi nimic cel mai bun cadou este cel din inima scrie-i o felicitare sau fa-i un tort si cel mai important fi mereu alaturi de el in situatii rele incurajeazal si fa-l sa se simta special si iubit.
sper ca ti- am fost de ajutor. succes! laughing