1. Prin originalitatea emblemei, adica daca aceasta este identica cu cele postate pe net sau pe firma firmei Daca are neregularitati atunci este contrafacuta!
2 Cauti emblema si procedezi exact ca la nr unu
3 Eu sugerez veer pentru ca adidas are produse cam cocalaricesti (scuze daca iti place adidas dar asta e parerea mea) Funda?
Pai este desstul de simplu sa nu fie made in china in principal poate sa fie in vietnam thailanda si altele nu mai stiu si eu as zice sa-ti iei bineinteles daca ai bani adidasi de la adidas
Tricoul si adidasii iti poti da seama daca sunt originali dupa eticheta pentru ca scrie firma. Si eu am de la Addidas si scrie ca e marca originala. Dintre veer si adidas te-as sfatui daca vrei mai rezistenti Veer sau daca vrei pentru fotbal si alte chestii Adidas.
Frate cum sa zici ca Adidas are produse cocalaresti.La noi in tara gasesti numai panarame de la adidas dar daca iei de afara sunt cele mai tari.RECOMAND ADIDAS
1.Adidasii sunt originali daca le cumperi de la magazine gen{carefour, decatlon,...}si daca nu au talpi tocite, snururi rupte, chestii de-astea...
2.La trricou trebuie sa ai pe eticheta un simbol de firma.
3. Apropo ia-ti adidas ca rezista mai mult!
1.sunt de pirle si scrie pe eticheta firma
2. scrie pe eticheta firma
3.adidas
bmerry întreabă: