| Randy Orton a întrebat:

Credeti ca merita un PlayStation 2? Este mult mai prost decat un PlayStation 3 sau decat un Xbox 360? As vrea sa achizitionez unul, dar nu stiu daca merita. Astept multe raspunsuri!

Răspuns Câştigător
| cristi13 a răspuns:

Parerea mea e ca cea mai buna consola e Xbox 360. Dar ai grija cand si daca il cumperi sa nu iei versiune slim ca inca nu se poate moda ia-ti ver. ARCADE.PS:Nici playstation 3 nu se poate moda

3 răspunsuri:
| virus_2823 a răspuns:

Jocurile pentru ps2 deja nu se mai fac (de gasit pe piata o sa le mai gasesti mult timp de acum in colo ) o sa dai de jocuri la care deja au iesit si alte parti dar acestea nu sunt compatibile decat cu ps3 sau xbox360, ps3-ul este bun nu iti mai trebuie nimic altceva in casa (dvd, blu-rey... si lista poate continua ) dar dezavantajul este ca momentan nu este nici o posibilitate sa poate fi modat si asta inseamna ca trebuie sa cumperi decat jocuri originale (astea nu sat deloc ieftine ) dupa parerea mea cel mai avantajos este xbox360 se si poate moda si in plus este netul plin de jocuri pe care le poti lua moca (acum eu nu incurajez pirateria)
sper ca ti-am fost de folos

| Stra1nul a răspuns:

Sincer nu se merita. am ps2 slim. si nu il mai folosesc de un an. mai bine ma joc pe pc. grafica incepe sa lase de dorit. jocuri nu se mai scot. mai bine strange bani si iatiun xbox 360 ca ala merge modat sau un ps3

| Randy Orton explică:

Ba se mai fac jocuri: pes 2011, svr 2011, fifa 2011...