| guner2001 a întrebat:

As dori sa va intreb ce smartphone mi-ati recomanda(pun accent pe camera, aplicatii si dimensiune(nu prea mare))avand in vedere ca am la dispozitie 2500 ron? Daca doriti dati-mi si linkuri.

Răspuns Câştigător
| Assu53 a răspuns:

Okwinking oricum mie imi plac toate meodelele happy si dupa cum observi sunt singurul de te-am ajutat laughing) ia sa faci comparatie s3 mini si s2winking

6 răspunsuri:
| Assu53 a răspuns:

Tu ai spus 2500 ron big grin si tu ti-am aratat cv de pretul acesta big grin, dar sa stii ca si note 2 e prea jmecher sincer imi place mai mult ca s3, probabil si ca e mai mare displayul happy da merge, in orice caz ferestete de iphonewinking sunt foarte pretentioase in app orie domeniu adica si la aplicatii ...iti trebuie conturi la greu pe la ei ...si mai multe. iar nu merge bluetooth sa trimiti pe alte telefoane big grin in fine cred ca sti si tuwinking eu zic : sa alegi cv intre note 2 si s3 happy merge si s2, dar asta e mai ieftin big grin

| guner2001 explică (pentru Assu53):

Un prieten si-a luat s2 dar nu imi place iar s3 si note 2 sunt extrem de mari! Oricum, as dori ceva de marimea htcului sa Nokia lumia! Lumia incepe sa-mi placa!

| Assu53 a răspuns (pentru guner2001):

Uite care e problema happy lumia este un telefon destul de frumos happy si bun dar chestia e sistemul de operare ca ar wind mobile pe el si nu o sa gasesti asa aplicati pentru el, sunt ft simple astea cu wind mobile, si eu voiam sa-mi iau un lumia 610 dar mi-am luat un galaxy s happy sa stii ca s2 ar fi o alegere buna chiar e misto telefonul, sau daca vrei e s3 miniwinking care e ca si s3 dar e mic, uitate daca e si comparale s3 mini cu s3 sa vezi ce diferente sunt happy

| guner2001 explică (pentru Assu53):

Ma voi uita la s3 mini vs s3 si daca diferentele nu sunt prea mari ai funda! Bine?

| Assu53 a răspuns (pentru guner2001):

Okwinking oricum mie imi plac toate meodelele happy si dupa cum observi sunt singurul de te-am ajutat laughing) ia sa faci comparatie s3 mini si s2winking