Ok oricum mie imi plac toate meodelele si dupa cum observi sunt singurul de te-am ajutat ) ia sa faci comparatie s3 mini si s2
Galaxy s3;) cel mai bun la ora actuala : http://www.gsmarena.com/samsung_i9300_galaxy_s_iii-4238.php
Tu ai spus 2500 ron si tu ti-am aratat cv de pretul acesta , dar sa stii ca si note 2 e prea jmecher sincer imi place mai mult ca s3, probabil si ca e mai mare displayul da merge, in orice caz ferestete de iphone sunt foarte pretentioase in app orie domeniu adica si la aplicatii ...iti trebuie conturi la greu pe la ei ...si mai multe. iar nu merge bluetooth sa trimiti pe alte telefoane in fine cred ca sti si tu eu zic : sa alegi cv intre note 2 si s3 merge si s2, dar asta e mai ieftin
Uite care e problema lumia este un telefon destul de frumos si bun dar chestia e sistemul de operare ca ar wind mobile pe el si nu o sa gasesti asa aplicati pentru el, sunt ft simple astea cu wind mobile, si eu voiam sa-mi iau un lumia 610 dar mi-am luat un galaxy s sa stii ca s2 ar fi o alegere buna chiar e misto telefonul, sau daca vrei e s3 mini care e ca si s3 dar e mic, uitate daca e si comparale s3 mini cu s3 sa vezi ce diferente sunt