Sincer, daca nu ai banii de unul nesigilat e ok. Astea resigilate sunt dispozitive care au fost trimise inapoi din varii motive, de cele mai multe ori pentru ca nu le-a placut ceva la el.
Resigilatele au garantie la fel ca cele noi deci daca are ceva il trimiti inapoi si iti trimit altul sau iei banii. Sugerez eMAG pentru ca stiu ca au o politica foarte ok de returnari in care nici macar nu platesti curierul cand trimti dispozitivul inapoi.
Nu au ce mari defecțiuni să aibă, maxim sunt puțin zgârâiate. Când primesc un astfel de produs îi se fac probe înainte de a fi resigilat și repus spre vânzare. Cred că în mare astea resigilate provin de la cei care le comandă să le facă review și după le trimit înapoi ori nu le plac culoarea aleasă ori pur și simplu cum se mișcă etc etc. dar defecțiuni majore clar nu are și dacă avea, îi sunt rezolvate înainte să fie revândut. nu-ți vinde nimeni intenționat ceva stricat că doar ei au de suferit. Ți-am zis, maxim poate e vreun pic zgârâiat sau are vreun defect din fabrică cel mai adesea estetic
Daca are garantie full nu e nici o problema. Defecte? Nici un defect, doar ca aia care le-au cumparat nesigilate s-au trezit ca nu le convine cum merge nu stiu ce joc, cit tine bateria, sau cum arata de fapt culoarea. Sau ca displayul e mai nasol decat se asteptau. Cam astea sunt motivele pentru care se returneaza si se vind ca desigilate, nu ca ar avea probleme.