Bună!
Da,da am cumpărat produse de acolo.
Unele sunt noi, altele sunt la mâna a doua, este specificat la descrierea produsului.
Sfatul meu este, să cumperi produse doar de la persoanele care au voturi pozitive (90%-100%).
Imediat după ce faci comanda, sună vânzătorul.
Sunt multe produse care au garantie oferita de www.okazii.ro, deci la alea nu iei teapa orice ar fi :). succes
Da am cumparat ceva de pe okazii. Poti sa cumperi si dar depinde ce cumperi, daca e ceva second nu iti recomand, dar daca e ceva nou poti comanda cu placere.Depinde si de cine este fabricat produsul.
Eu am cumparat o pereche de sandale, iar cel care le vindea a venit personal sa le aduca. Serviciile sunt bune. Calitatea e buna dar depinde si ce doresti sa cumperi. De asemenea daca vrei sa fie de calitate urmareste sa scrie produs nou, nu second hand. Sper ca am ajutat
Da, exista si produse mai proaste, trebuie doar sa fi atent la date le despere obiectul pe care vrei sa il achizitionezi, de obicei produsele de pe akazi sunt bune
Da, la fel de bune ca si alea din magazin. ce-i drept am cumparat ceva stricat ca asa am vrut (un iphone cu ecran crapat si l-am schimbat eu) dar am stiut de la inceput
anonim_4396 întreabă:
NemNUZ întreabă: