| ImDarkRaul4566 a întrebat:

Salut TPU, azi trebuie sa vina curierul pentru un retur la niste casti wireless g435. Am pierdut incarcatorul, ce pot face? Daca nu este incarcatorul nu vor mai lua produsul?

7 răspunsuri:
| CristiDinBucuresti a răspuns:

Dar ce ai facut cu incarcatorul? L ai vindut? L ai stricat?

| johnnny123 a răspuns:

Curierul nu are de unde să știe dacă produsul este sau nu incomplet și nici nu e treaba lui, deci de ridicat îl va ridica. Dar vânzătorul își va da seama imediat că produsul e incomplet și nu-ți va putea returna banii.

| ImDarkRaul4566 explică (pentru johnnny123):

Nu returneaza banii, imi da alta pereche de casti dar nu stiu ce sa fac

| Mihai8767 a răspuns:

Curierul iti va luat coletul pentru ca el nu stie ce contine coletul, dar cand cei de la sediu(de unde ai dat tu comanda) il vor deschide vor vedea ca nu este pachetul complet si cel mai probabil ti-l vor trimite inapoi, suportand costurile de transoport si desigur fara sa iti restituie bani. Fiecare firma are politica lor dupa care functioneaza, trebuie sa aiba si siteul de unde ai dat comanda politica de retur. Asa cum sunt aproapre toate, daca nu toate, coletul pentru retur trebuie sa fie full box asa cum l-ai primit.

| Mihai8767 a răspuns (pentru Mihai8767):

***tu suporti costrile de transport in caz ca ti-l trimit inapoi

| EdiZzz2433 a răspuns:

Încearcă să le spui ca ai uitat să trimiți și încărcătorul, poate îți schimbă doar căștile, urmând să folosești alt încărcător pentru ele

| Korkodeln a răspuns (pentru EdiZzz2433):

Da, e posibil daca au bunavointa sa ia incarcatorul cel nou si sa-l puna cu castile stricate pentru returnare la distribuitor. Politica magazinelor este de obicei: "un stam la discutii, pachet incomplet, click dreapta, delete si trimis inapoi pe cheltuiala cumparatorului...", ca pe urma ai clienti nesimtiti care zic "au spus ca le-au inlocuit, dar mi-au trimis un pachet desfacut..." si fac reclamatie la ANPC.

Asa ca depinde de magazin si noroc.