Depinde de caz. Nu renteaza fiindca preturile cele mai bune le gasesti de obicei in SUA, insa de acolo pana aici te rupe transportul si vei plati si taxe vamale.
Nu am o parere prea buna...
Plus poate multe dintre ele sa nu aiba versiunea pentru Europa si normal ca nu o sa îți funcționeaze nici o retea din România. Funda?
Eu spun nu. Nu trebuie să comanzi telefoane pe Ebay. În foarte multe cazuri ele nu au venit și nici banii nu s-au întors
Ai auzit tu la radio sant, nu? Uite, ca sa nu comentez aiurea, voi mentiona succint doua cazuri personale:
1. ZTE Open C, lansat exclusiv pe eBay, cumparat de pe ebay.de, la noi nu a fost disponibil oficial pe nicaieri. Folosit fara probleme pe Digi Mobil, busit, scapat, toate cele, inca il mai am pe post de ceas desteptator/cronometru. Posibil sa ii bag o cartela si sa fie telefonul fiica-mii peste vreun an.
2. Comandat telefon de pe GearBest, "pierdut" in tranzit (disparut dupa intrarea in tara, inainte de a fi procesat de vama la intrare). Era vorba de un Maze Alpha, ca o mica paranteza. GearBest au fost baieti finuti si s-au oferit sa imi faca refund la jumatate de suma, fiindca nu cumparasem si asigurare (costa vreo 3 dolari in plus). Cum platisem prin PayPal, am apelat frumos la ei, au comentat un pic, le-am argumentat ce si cum, buyer protection, alea-alea, mi-au returnat toti banii.
P.S. @Marius18w: Nici tu nu esti mai breaz! Orice telefon se vinde pana si pe site-urile chinezesti are niste specificatii. Lista aia de specificatii include si benzile/frecventele pe care opereaza. Daca nu esti dancila la cap, te documentezi si nu o sa ai nici o problema.