Fumatul nu este decat un moft,un mod de a arunca banii pe geam,decat sa fumezi,mai bine iti cumperi fructe,dulciuri iesi mai bun,si mai sanatos.
Tigarile nu sunt o necesitate,tigarile sunt niste prostii, care acum sunt la moda, toti picii, toti copii fumeaza.nu se gandesc ca e foarte aiurea, sunt bani aruncati degeaba, tatal meu e fumator i... 7 milioane pe luna numai pe tigari, cu 7 milioane crede-ma ca poti face ceva mai interesant.
Bafta.
Nu este deloc bine, dimpotriva. O sa cheltuiesti bani pentru ruinarea sanatatii si pentru a avea un miros neplacut. Te sfatuiesc s-o trimiti la plimbare pe respectiva si sa nu fumezi. Numai bine!
Daca ea isi taia venele si te indemna si pe tine s-o faci...o faceai?
Tigarea iti strica dintii si plamanii (si in plus prietenii adevarati nu fac lucruri de astea). Departeaza-te de panarama aia. Da-mi funda daca ti-am fost de ajutor cu raspunsul
)))))))))))))))))))))))). Tu nu stii ce inseamna "Virgina/virgin" si vrei sa fumezi?
)). Mi'e mila de societatea de azi.
Nu ai nici un motiv sa fumezi. Vei cheltui bani doar ca sa-ti distrugi singur sanatatea. Fii tare si rezista
flavius619 întreabă: