1.Daca esti de mult timp cu el ai putea sa ii faci cadou un album foto cu cateva poze din diferite momente petrecute impreuna.
2.Un parfum
3.Husa pentru telefon personalizata sau sa aiba ceva ce sa-i aminteasca mereu de tine
4.Sau ai putea sa faci un mic video prin care sa ii arati cat tii la el intr-un mod cat mai creativ(ideea asta e destul de draguta si te poti inspira si de pe internet).
5.Petrece toata ziua alaturi de el.
Alte idei nu-mi vin acum in minte
Ceva ce ii foloseste si e la un pret rentabil: o carte, un album, un tricou cu o trupa apreciata de el. In mare parte, incearca sa afli ce ii place sau de ce are nevoie. Eu am primit acum ceva timp numai cadouri inutile la propriu (o dublura de carte de exemplu= si as fi preferat sa ma fi intrebat cineva ce imi doresc, asa ca as da sfatul asta.
Ai putea sa faci un tablou cu mai multe poze in care sunteti impreuna sau iti recomand sa ii cumperi un parfum (1 Million de la paco Rabane)
Poti sa faci ceva ce nici macar nu costa! Ii poti face o felicitare prin care iti exprimi sentimentele fata de el, asa va stii ca tu il iubesti cu adevarat(chiar daca stie, va intarii acest lucru) si ii mai poti cumpara o cutie de bomboane in forma de inima de la Milka!
Chiar daca e un lucru simplu, este foarte frumos. Chestii de genul unui parfum sau unui tricou sau altele ii pot darui oricine, dar o felicitare de genul astuia e speciala!