| ImDarkRaul4566 a întrebat:

Salut TPU! Este ok daca gust ceva din magazin și apoi plătesc? Nu cred că este vreo problema cu asta daca am platit! Mulțumesc

8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

In teorie nu e o problema atat timp cat platesti. dar mi se pare de prost gust. Nu poti rezista 10 minute pana iesi afara?

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Da. Dacă ești în magazin și nu ți-a fost oferit produsul spre degustare, să guști fără permisiune înseamnă să pui mâna pe el, să pui gura pe el.
Poți lua de pe raft o sticlă de apă minerală, să bei din ea și apoi să plătești la casă. Poți să iei un produs la tine în coș, să guști din el și apoi să plătești, dar așa ceva nu se face. Produsul nu îți aparține încă. chiar dacă este a tine în coș., și urmează să îl plătești. Esre ca și cum ți-ai băga dinții în produsul altuia înainte să devină al tău. Unii fac așa și consumă un produs neplătit până la capăt. O cameră de luat vederi și un paznic zelos de la capătul ei, te poate trece în categoria care trișează astfel și să înceapă o procedură nedorită de tine.
Gestul tău nu se justifică.

| dullcat a răspuns:

Buna.Nu este ok. Cred ca poti astepta 5 minute pana cand iesi de la casa de marcat.

| Fatamuntilor a răspuns:

La copilasii de pana in 4-5 ani, sa zicem ca ar fi ok.Tot timpul e cu un adult care va plati ei.
Dar cei mai marisori si adultii eu zic ca pot sa se abtina pana la iesirea din magazin.

| ReddY25 a răspuns:

Am mai văzut cazuri de genul și crede-mă, nu dau bine în public

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ok atâta timp cât plătești, nu da bine totuși, când eram mai mic sau asa mai deschideam sticle de apa și beam după le plătea mama mai e o scuza...

| floruits a răspuns:

Bună!

Este ok că guști ceva din magazin și apoi să plătești. Dar încearcă să nu mai faci acest lucru, pentru că unii oameni cred că n-ai banii.
Mai bine plătește produsul și dupa aia guști.

O zi frumoasă.

| daniela1107 a răspuns:

E ok insa de prost gust, mai poți aștepta 5 min că nu mori. Totuși dacă ești la coada la casa de marcat și lucrătorii se mișcă greu este ok sa bei apa sau lichide pentru a te hidrata.