| StellarMary a întrebat:

Salut TPU.
Eu in momentul de fața m-am mutat la sat si ma ingrijoreaza un lucru
Doresc sa mi comand si eu de pe SHEIN cateva haine si accesorii si mi-e frica cu transportul. Exista posibilitatea sa ajunga coletul intr-un Easy-box sau la posta sa mi-l iau de acolo?
Mentionez ca am 14 ani si sunt din Iasi ????

Răspuns Câştigător
| All2exxtra a răspuns:

Shein livrează în România în felul următor.

Ei se ocupă de transportul până în România. Din România, coletul este preluat de o firmă de curierat. Nu ştiu dacă mai e vreo alta în afară de SameDay. Ei mi-au livrat mereu.

Firma de curierat livrează colete oricum în orice zonă. Nu eşti singura persoană pentru care o să livreze la sat.

Nu ai disponibile livrarea la EasyBox sau poştă, dar ai avea probleme cu livrarea prin curier doar dacă locuieşti într-o localitate izolată în care firma de curierat nu ajunge de obicei. Chiar şi atunci, normal e să fii anunțată şi există două posibilități: fie plăteşti o taxă de livrare suplimentară (care se calculează / kilometru), fie eşti contactată ca să ridici tu din cel mai apropiat depozit local.

2 răspunsuri:
| IComeNuts a răspuns:

Shein nu livreaza in Romania din pacate...
Daca ai prieteni in Moldova, poti vorbi cu ei sa comande pentru tine si sa iti trimita coletul.

| StellarMary explică (pentru IComeNuts):

Eu stiam ca Shein livreaza de putin timp si in Romania caci am vazut pe tt si pe yt youtuberi care fac unboxing.
Mna... poate ai dreptate...o sa ma mai informez.
Iti multumesc oricum pentru raspuns?
(referitor la Moldova, nu am pe nimeni cunoscut pe acolo)