| FataCuOchiCapruiX a întrebat:

Eu la inceputul vacantei am plecat in italia si ma intorc la inceputul scolii.Problema e: ce pot sa le aduc unor baieti amintire? Unul este prietenul meu care are 14 ani si celalalt este fratele lui de 19 ani.Plz fara tricouri, parfumuri, haine(nu le stiu masuralaughingsi fara electronice. Dau fundita.mersikkkk

7 răspunsuri:
| cess a răspuns:

Le poti lua ceva amuzant,statui,papusi laughing sau portofel,bratari colorate. cred ca este perfect,mai ales daca sti genul acela de statui ce infatiseaza femei in diferite posturi, sunt super amuzante happy bafta la cumparaturi, pupici :*

| TheBlindMan a răspuns:

Ai putea sa faci sex cu amandoi @ the same time.sarbatoresti buletinul!

| Laura a răspuns:

Niște italience.

| ArcticMonkey a răspuns:

Bine mai... deci mie nu imi ei nimic ha? waiting. te gandesti numala baieti ce sa le iei...
eeeeee las' ca vezi tu laughing

ia'le si tu cate un breloc...sau thinking cate o cana amuzanta...o scrumiera
astea sunt mai potrivite...hee hee big grin

| MirunaMira9 a răspuns:

Daca sunt asa mari ia-le un biberon pe care scrie ItalialaughingSau nu stiu ceva amuzant! Ceva care sa tina minte ca e de la tine! Un ceas, magnet de frigider nu stiu orice! Sper ca te-am ajutat si poate imi dai si o fundita micaaalaughing

| lovelygirl_9035 a răspuns:

Buna! Pai daca le place fotbalul adule o minge de fotbal daca nu ceva suveniruri de acolo sau bratari, coliere.

| LetyPayne a răspuns:

Le poti aduce un breloc pe care scrie Italia...s-au o statuie cu coloseummul...vezi tu.bafta la cumaparaturi.