anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Imi puteti recomanda un site de unde sa-mi comand, in afara de eMAG ca s-au imputit, au pus transport 15 lei la comenzi de minim 1500 lei, daca ai comenzi de 1500 lei sau mai mult atunci e gratuit, recomandati-mi si mie un site bun stiu ca sunt o gramada dar cer si eu parerea.

7 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

15 lei (adica aprox. 4 euro) ti se par mult pentru curierat rapid?
In alte tari cu atatia bani abia iti cumperi un hamburger.

Daca totusi ti se par mult, n-ai decatsa cumperi direct dintr-un magazin apropiat de tine.
Sa nu fii socat daca acelasi produs costa mult mai mult in alte magazine fizice, la tejghea!

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Sau împuțit, dar ce vrei sa lucreze gratis? Cine esti tu mama?

| anonim_4396 explică (pentru CristiDinBucuresti):

Prietene, eu am cerut o parere

| RoCkKiD a răspuns:

Nici mie nu imi plac dar au cea mai buna politica de returnari din tara, la majoritatea magazinelor returul e pe buzunarul tau, emagul iti plateste returul daca nu iti place sau vrei altceva.

Eu zic ca merita sa dai 15 RON transport pentru beneficiul asta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Când cumperi un produs, si vrei sa cumperi inteligent, compari prețurile.

| SiA31 a răspuns:

Când vrei să comanzi un produs de pe Emag, uită-te înainte la producătorul care pune în vânzare acel produs.
Și intră direct pe site-ul companiei respective. De multe ori, pe site-ul principal, există posibilitatea să nu ceară transport și, de multe ori, produsele sunt mai ieftine acolo decât pe Emag, pentru că Emag-ul își pune un adaos comercial la o parte din produse pentru că prestează serviciile respective ^-^

| anonim_4396 explică (pentru SiA31):

Stiu, ca pun filtru sa fie livrat de eMAG sunt client din 2009 la eMAG