| ChristianT a întrebat:

Imi reînnoiesc abonamentul la cosmote si mi-au facut o reducere de 280 lei si as vrea sa imi iau un telefon.As mai pune maxim vreo 3-4 mil.Eu m-am gandit la un galaxy mini sau un xperia x8 da nu sunt sigur care e mai bun.Imi mai puteti da niste idei? Funda pentru cel mai bun telefon la banii acestia.

4 răspunsuri:
| WhiteProud95 a răspuns:

Eu zic sa-ti iei Samsung Galaxy Mini pentru ca e un telefon bun, sistem de operare Android, Camera de 5 mp ...si rezista bateria 4-5 zile.

| HubbaBubbaGirl a răspuns:

Buna!
Eu am un Galaxy Mini si sunt foarte multimita de el. Nu stiu sa iti spun pretul, caci eu sunt pe Orange. Revenind, este un telefon foarte eficient si nu prea ii gasesti minusuri. Intr-adevar are o camera de 3MP, dar face niste poze reusite. Are sistem de operare Android. Iti poti downloada GRATIS o multime de aplicatii [ Jocuri, Widgeturi, Hi5, Facebook, vremea si lista poate continua ].
Sper ca ti-am dat o idee. love struck

| ChristianT explică:

Nu tin neaparat sa iau Samsung galaxy.Mai dati-mi si voi niste idei la banii astia.

| Lola_9418 a răspuns:

De spus, am ceva :
Galaxy miny esteun telefon cam naspa ( nu te supara) eu am de acela si toti colegii rad de mine. Daca tii mult sa ti-l Iei costa vreo 350 de lei. (asa m-a costat pe mine). Are jocuri multe.Are facebook si vremea ( atatea am eu ) Despre xperia nu prea stiu multe dar acum e la moda (un prieten are si colegilor le place) Acela, a zis, el, ca a costat vreo 400de lei. Nu stiu cat de adevarat este dar eu iti urez mult noroc in alegerea telefonuluihee heelove struck