Cumpara-i o agenda, se gasesc in bershka si au si stikere faine ^^
Mai poti sa-i iei o cana draguta si niste plicuri de ciocolata calda ( si niste dulciuri pe langa gen ou kinder sau bonibon -gasesti in auchan ), un lant dragut, un breloc puficios (gasesti in reserved, stradivarius, bershka etc ), o esarfa puficioasa sau alte chestii de la categoria accesorii
Recomand sa-i daruiesti o carte (cu un subiect dragut, nu o culegere), poate un onarment (gen glob de zapada, un tablou, sau orice altceva in tema Craciunului) sau o bratara sau un colier. Sper ca ti-am fost de ajutor!
Pai.Ar fi frumos sa-i cumperi o carte de citit, iar pe langa asta sa-i cumperi, spre exemplu un globulet dala de Craciun cu apa in el(nu stiu cum ii zice). Daca i-ai cumpara o culegere? cred ca s-ar simtit prost, mai ales dupa faptul ca este timida si nu prea vorbeste cu voi.
Simplu. O carte de ce vrei tu, o ciocolată, ceva din origami, o poza sau un tablou, o floare sau un set de creioane sau marcare (sau elastice mini cu cate impletesti si faci bratari). Iti alegi tu ceva. Sper ca ti-am fost de ajutor. Si eu am o astfel de colega si sta in prima banca si e greu sa iti dai seama ce vrea. Funda?
Anonimaaaxgar întreabă: