Si eu l-am comandat tot ieri Pe mail scrie ca in 48-72 de ore de la livrare. Deci de luni pana marti-miercuri ar trebui sa ajunga.
Dar frate wtf el e 1200 lei si acum e la pretul de 369 de lei...o avea el android cam "batran" dar frate... si cred ca pe la marti - miercuri cred si eu acum sa vedem Dar husa de unde luam si noi?
Eu am vazut aici http://www.shopmania.ro/q-cosmote-smart-xceed :)
Frate am o dilema, deci pe net pe germanos la comanda imi arata acolo la statusul ei cica "Trimis" dar aia pe mine nu mi-au dat de cand am facut comanda nici un semn de viata la telefon, ce sa fac?
Pai nici mie, o sa te contacteze curierul. Citeste ma cu atentie mail-ul de la ei.
Acum am vazut ca asta scria pe Germanos, dupa am verificat mail si am vazut ca in urmatoarea zi lucratoarea va ajunge comanda, adica maine nu?
Pai cred ca da, eu astept sa vad daca vine pana joi, daca nu o sa ii sun.
Tie cand ti-au zis ca ti-l aduce?
Scrie 48-72 de ore, dar avand in vedere ca am dat comanda in week-end cred ca undeva marti-miercuri ar trebui sa ajunga.
Deci frate ard de nerabdare
Sunt fata, nu-mi mai zice frate ) Si eu mor de nerabdare dar asta e ))
Scuze nu mi-am dat seama, nu m-am uitat la poza ) tu pentru ce o sa folosesti telefonul? Eu in special poze / retele de socializare / si gaming si putin office, tu?
Poze si retele de socializare, mai nou mi-am stricat telefonul si asta mi s-a parut cea mai buna alegere pana imi pot lua altul. Sa ma anunti cand iti ajunge ))
Ce telefon ai avut?
Lol deci a venit pe la ora 1, si este genial telefonul cam ciudat ca e asa mare si atat de subtire, dar ma obisnuiesc eu. Se misca intr-o secunda pe chrome nu am nici o problema, pe facebook la fel in jocuri nu l-am testat. Camera este super uneori mai are cate o problema cand schimbi culorile adica intelegi tu... dar e supeer telefonul! Astept si parerea ta
L-am primit si eu, chiar nu ma asteptam sa fie asa de bun :3
Nu cine stie ce . Oricum asta e mai bun decat ce am avut.
Dupa cum spune site-ul lor, in timp de 24-48 ore de la comandarea acestuia
Danny_Daniel_2001 întreabă: