O sa-ti trimita curierul SMS pe telefon in ziua in care iti va aduce gantera. Primesti SMS-ul, iar peste cateva ore te va suna si va veni la tine la usa sa-ti dea comanda. Dureaza cam 3-5 zile lucratoare pana vine. Depinde si de firma.
Confirm
Firma este sport Sport life, si chestia ca ma îngândureaza pe mine este ca acolo la istoric comenzi când dau îmi arată detaliile comenzii si la mod de livrare nu scrie nimic
Pai n-ai ales tu modul de livrare cand ai dat comanda? Stai linistit, daca vine bine, daca nu, dai comanda de alta. Trebuie, totusi sa ajunga la tine. In ce zi ai dat comanda?
Azi la 9 si ceva
La 9 seara, CSI daca nu ambalase modul de livrare ce fac? Dau comanda de alta sau aștept?
9 dimineata sau 9 seara (ora 21)? In orice caz, stai linistit, nu avea cum sa-ti vina azi. Nici maine nu cred. Cel mai probabil vineri.
Dă-mi fb tău poște comunicam mai ușor al meu e Stoienica sorin
Nu am cont pe nicio retea de socializare. De ce lamuriri mai ai nevoie? Asteapta coletul, cel mai probabil o sa-ti vina. Intreaba-ma aici daca mai vrei ceva.
Si nu pot face cumva sa modific sa scriu modul de livrare? Sau daca nu când îmi vor trimite Sms pe telefon?
Nu. Legat de SMS, ti-am spus deja ca o sa-ti trimita in ziua in care curierul iti va aduce coletul. Cred ca am fost destul de clar.
Firma este sport Sport life, si chestia ca ma îngândureaza pe mine este ca acolo la istoric comenzi când dau îmi arată detaliile comenzii si la mod de livrare nu scrie nimic
Da pe telefon sau prin mail. In general produsele de la eMAG aju.g in maxim 24 de ore lucratoare
. daca plasezi comanda inainte de ora 12am. Oricum te va contacta cel de la fan curier înainte să-ți aducă coletu.