| carina998 a întrebat:

Ofer Fundita + vot daca imi spuntei de unde pot gasi cele mai dragute haine din urmatoarele magazine : Zara, Breshka, Pull and Bear, Orsay, Terranova sau Mango? Pentru o ocazie speciala pentru ca nu pot sa ma decid

Răspuns Câştigător
| meLyssa_9110 a răspuns:

Haine dragute poti gasi in oricare din aceste magazine la fel cum in oricare gasesti haine care de multe ori nu fac pretul, le poti lua la randwinking in afara de zara, bershka si foarte putin terranova, celelalte spuse de tine nu frecventez, ia si tu magazinasele din mall la rand intr-o zi cand nu ai ce face.baftawinking p. s. i-ati ceva feminin si tineresc tongue

4 răspunsuri:
| lilandy a răspuns:

La Pull And Bear gasesti cei mai tari blugi! Eu ii ador, toate perechile le am de acolo ( sunt baiat ) si port in general blugii mulati skinny. mama are vreo 2-3 perechi de acolo. Sunt de calitate si rezista in timp.

| MaimoSH a răspuns:

La Bershka sunt haine frumoase, si la Orsay si la Mango.Cauta-ti niste haine frumoase. Funda?

| zuzu_2463 a răspuns:

Buna! poti gasi haine tarii in zara dar eu una ador sa ma imbrak din t! n-ar eu haine marabig grin sunt haine super si in mango dar cel mai tare e zarabig grin

| anonim446 a răspuns:

Recomand zara si mango.acolo ai diversitate la produse desi sunt putin mai scumpe decat in restul merita! si sunt calitative. funda?:O3