Nu ti se potriveste stilul emo tu ai o fata finuta si nu ar trebui sa adopti acest stil. mrg daca tie iti place nu am ce face
1.Trebuie sati placa tie cum te imbraci
2.Nu trebuie sa fie neaparat la moda eu asa sunt ma tund sau ma imbrac cum imi place culori vesele obisnuite nimic ce sa iasa in comun
3.esti micuta n-ar trebui sa porti unghiile mari dar nici mici de tot potrivte
numai stiu ce sa-ti spun
Deci tu tot ce terbuie sa faci este sa imi zic mie culorile tale preferate sa facut? bine atunci mie trimiti intr-un mesaj cu tot cu mess si te ajut ...pa :d
Fato daca ai nevoie de cv idi meu iulianradulescu@rocketmail.com eci cu ce sa incep blugi stramti albastri camasa de lut albastra niste expadrile unghiile normale ca ori ce fata e speciala in felu ei nu tr sa fie o ciudata ca vede pe alti ca sunt asa tu fii normala cum iti place tie asa e imbraci, porti, tunzi etc...\
Stii ce s-a intamplat? Ai luat-o razna! Parerea mea. Nu trebuie sa te ocupi atat de mult de garderoba ta... cand o sa fii pe banii tai mai zicem, dar acum..imbraca-te in ceva simplu dar cu gust.Eu de exemplu ma imbrac cu o pereche de blugi stramti, un tricou cu un mesaj pe el(de astea se poarta ), si niste tenesi.Cand e mai frig imi place sa imi port geaca neagra de piele.Dar in rest...nu trebuie sa te agiti atat.Si parul tau, parerea mea este ca ii poti face multe tipuri de impletituri . Il poti impleti intr-o parte, poti face ''coada de peste'' iti va sta bine si unghiile, taie-le dar nu ff scurt. Sper ca te-am ajutat. FUNDA?
Desi intrebarea a fost postata acum doi ani si ceva sa stii ca raspunsul tau se potriveste foarte bine cu "noul meu stil". Atunci toate prietenele/colegele erau ocupate de asta, si de aici si intrebarile mele. momentan ma imbrac cum simt nevoia ( tinand cont si de ce se poarta.) Parul avandu-l inca lung, mai ales acum ca e vara, prefer sa mi-l tin impletit. Multumesc totusi de raspuns