| Deea_9487 a întrebat:

puteti sa ma ajutati? asa, ma duc la ziua unui baiat(de 11 ani) si nu stiu ce sa ii iau. dati-mi si mie niste exemple de cadouri(dar nu telefoane, laptopuri sau chestii scumpe) pentru. ziua acestui baiat! va multumesc!

Răspuns Câştigător
| Bacteriuță a răspuns:

Daca e genul sportiv ii poti lua o minge (fotbal, basket, rogby etc), niste palete noi de tenis sau de ping-pong
daca ii place sa citeasca, sau e genul mai cu scoala ii poti lua o carte de autorul preferat (il poti intreba simplu care este, pentru ca tu "vrei" sa citesti si carti de alti autori, sa... experimentezi XD) sau sa-i iei ceva ce avea nevoie de mai mult timp
daca esti intr-un oras cu stadion, meciuri si d'astea, bilete la un meci
daca nimic din toate astea nu-ti convine, poti sa-i iei pur si simplu un parfum barbatesc sau un set de ala cu banderola pentru mana, spray, si gel de dus (sau ce mai au ele pe acolo, nu mai stiu XD)

6 răspunsuri:
| astamicuta a răspuns:

Un pestisor intr-un bol

| oanamk22 a răspuns:

O minge happy

| L3nutzA a răspuns:

Poti sa-i iei ceva de imbracat, sau niste jucatii, dar cel mai bine ar fi sai dai bani, ca stie el cvrea sasi ia. funda?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca este fan john cena poti sa-i cumperi o bluza cu el sau ceva personalizat cu numele lui sau ceva cu zodia lui, vezi tu. Sper ca te-am ajutat.Noroc

| Dootzy a răspuns:

Daca este cu adevarat prietenul tau sau se considera, va trebui sa accepte ce-i vei darui.Eu iti dau variante (care crezi ca e mai potrivita ii cumperi):un skateboard, o minge, o bicicleta, o pereche de adidasi, sau, cel mai potrivit, o chitara (daca-i place muzica) sau un joc, ceva asemanator unui joc...

| cat a răspuns:

De exemplu un ceas breloc http://www.crownfashion.ro/......ort-808480