| RecKinul a întrebat:

Ştiu că ÎNCREDEREA odata pierdută este aproape imposibil să o recâştigi. Ce să mă fac dacă eu mi-am pierdut ÎNCREDEREA demult în propriile forţe? Să o recastig este cumva o misiune imposibilă? Am pierdut enorm de mult din cauza asta şi mai pierd în continuare. Ce metode există pentru recâştigarea încrederii în forţele proprii? Pot înţelege şi sfaturile complexe.

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
3 răspunsuri:
| cristimihailov a răspuns:

Salut,

Increderea in ceilalti este diferita de increderea in tine. Ca tot. Inclusiv ca metode de recastigare. Pt ca increderea in ceilalti tu NU VREI sa o recastigi deoarece ti-e frica sa nu ti-o furi. Increderea in tine tu personal VREI sa o recastigi.

Oricum ar fi cand exista asteptari disproportionate sau nesincronizate atunci pot apare problemele.

Practicarea unui sport (martial de preferinta) sau orice sport ar putea face minuni. De asemenea practicarea dansului iarasi poate sa te readuca la reintelegerea ta.

De asemenea poate chiar schimbarea anturajului, gasirea unui hobby, socializarea mai buna sunt alte momente in care increderea in tine e recastigata.

| R0R0 a răspuns:

Nu cred ca este o misiune imposibila. Trebuie sa faci ceea ce iti place, si sa petreci timp cu oameni cu care iti face placere, care te-ar inveseli.

| EneCristian a răspuns:

Oamenii isi pierd increderea in ceilalti definitiv dar nu si in ei insisi pentru un baiat e mai usor trage de fiare gaseste un altfel de anturaj ca sa iti revii ca fata te poti baza mult pe prieteni apropiati ei te vor ajuta cand iti este greau incearca sa faci ce iti place si la ce esti buna.Bafta!