| ssprd a întrebat:

vreau sa imi fac comanda de niste chestii de pe siteul sportsdirect.com si as vrea sa stiu si eu unele lucruri.
in primul rad modalitatea de plata cum este adica eu trebuie sa am card in lire sau in euro pentru a face comanda.
In al doilea rand cineva mi-a spus ca pentru fiecare obiect comandat la pretul lui se mai adauga 10 lei pentru transport adica ceva de genul am luat 3 produse de 35 de lire si pe langa aceste 35 de lire se adauga 30 de lei pentru transport?

Răspuns Câştigător
| anutzabnx a răspuns:

Nu trebuie sa ai card in lire, pentru ca se face conversia automata, adica daca tu ai comanda de 35 de lire (sa zicem) ti se retrage echivalentul in lei, adica 180 de lei. Despre transport nu stiu ce sa spun, am vazut in tabel ca e 8.33 lire pentru Romania, insa scrie ca depinde de greutate si de marimi. Asadar, cel mai bine iti faci cont, pui orientativ in cos toate produsele pe care le vrei, iti selectezi locatia (Romania) si dai checkout sau ce apare acolo. Atunci o sa iti apara costul total pe care il platesti, iar daca iti convine continui cu plata, daca nu. asta e big grin Sper ca te am ajutat, daca nu am explicat destul de clar, nu ezita sa ma intrebi happy

0 răspunsuri: