| meastylin a întrebat:

vreau sa va spun ceva voua cum vise pare coca cola varamea de 18 ani zice ca nu e buna si cica a facut un experiment a pus coca cola intr-un pahar si jumate de carne si dupa cateva min a disparut carnea voi credeti? va rog sa imi spuneti care e adevaru si dau funda subcceshappy

Răspuns Câştigător
| Zenithf a răspuns:

Decat sa zic prostii, mai bine iti zic sa iei informatiile de pe un site ca si asta: http://totb.ro/......-medicilor

13 răspunsuri:
| MihaelaDart a răspuns:

Nu te obliga nimeni sa renunti la aceasta bautura, daca tu nu ai vazut nici un efect asupra ta, gandeste-te ca inca esti mica si viata ta nu s-a terminat momentan. ai o viata de parcurs si corpul va reactiona pe masura cat consumi in general cu ingredienti chimici asa cum este Coca Cola. Crezi ca cel care produce ii pasa de sanatatea oamenilor? NU. Il intereseaza sa faca bani de pe urma vanzarii ei.

Tatal meu care nu e bautor de Coca Cola, de pofta a lua si a se mentiona era in termen, a ajuns la spital, medicii iau spus ca din cauza ca a baut un amarat de coca cola i-a fost distrus stomacul. Cu greu si prin tratamente s-a pus pe picioare iar.

| Zenithf a răspuns:

De diabet nu te imbolnavesti dintr-o data. De obicei trebuiesc ani de abuzuri alimentare ca cineva sa se imbolnaveasca de una din aceste boli metabolice, dar consecintele sunt ireversibile.
Gandeste doar asta, ca multi pot face alegerea de la varsta de 15-20 daca copiii lor vor creste orfani sau alaturi de parinti, ca deja de la aceasta varsta poti decide daca vei trai sa-ti cunosti nepotii.
Un scriitor francez renumit poate fi luat drept exemplu de "asa mai bine nu": http://en.wikipedia.org/wiki/Balzac

| Diana3 a răspuns:

Da! Are dreptate verisoara-tahappy

| Matt24 a răspuns:

Eu nu beau coca cola si aproape nici un suc care e acidulat.in ceea ce priveste coca cola, nu stiu cata dreptate a avut verisoara ta dar nici eu nu il recomand defel.depinde ce cola a folosit fiindca(crezi sau nu) reteta difera de la tara la tara, doar cateva ingrediente.Reteta originala pentru cola e tinuta secreta intr-un seif dar daca ar fi facuta publica sigur cercetatorii ar gasi elemente care o fac o bautura periculoasa.O fi buna la gust dar incearca sa consumi cat mai putin

| Rawrrr69 a răspuns:

E posibil.coca cola avand acid s-ar fi putut dizolva

| Beibiiis a răspuns:

Da. poate nu e sanatos. Dar` pare stupid. totusi` daca e sa mor `, mor si fara sa beau cola`!winking. Eu beau` si nu inteleg care ar fi problemahappy. Totusi, raspunsurile de mai sus sunt adevarate` dar in ciuda faptului` marea majoritate a populatiei consumawinkinghappy. [printre care si eu, nu neg astaon the phone

| MarianWLF a răspuns:

Este adevarat cola are toate prostiile in el adica este bun la gust dar dauneaza organelor mai rau ca bautura si faza cu carnea crede-ma ca este adevarata chiar eu am incercat cu ficat si a mai ramas o bucatica deci este adevarathappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da asa e,nu e prima data cand aud asta, si am auzit de o gramada de ori chiar de la profesoara de biologie.E adevarat ca e toxic, dar la gust e bun. Poti sa bei coca cola daca asta vrei dar nu in exces si nu zilnic.Success!

| meastylin explică:

Inainte sa dau funda va spun ca eu beau coca cola la badog si nu mi-a facut nici un rau niciodata deci e clar ca eu nu cred asa ceva deci ...nu are rost pentru mine nu e nimic adevarat am baut de multe ori deci...nu cred

| Romanian a răspuns (pentru meastylin):

Daca nu observi, asta nu inseamna ca nu are efecte, Citeste ce-ti voi da si convinge-te singura.
http://saccsiv.wordpress.com/......ntain-dew/
Intra pe linkul dat si socheaza-te.Nu uita, pepsi e acelasi rahat ca si coca-cola.

| Iulia100rock4ever a răspuns:

Coca cola nu este buna deoarece iti ataca ficatul si iti da dependenta

| madutza2468 a răspuns:

laughingDACA bei destul de des cum ai si zis...nu ai sa ai pobleme acum ci mai tarziu cand incepi sa imbatranesti si incep prolemele de sanatate.

| adizzx a răspuns:

Da e adevart.toaca si lama de barberit.si eu am facut testul desi am ras initial.am ramas socat. intr-adevar am pus carne cruda intr-un pahar si sa sa macinat(disparut)in maxim 3 ore.pentru ca in coca cola nu se mai pune caramel ca inainte se pune un solvat care practiv nu este sanatos.

Întrebări similare