| Doina234 a întrebat:

Salut,vine ziua de nastere a prietenului meu si nu stiu ce sa-i cadonez.Voi ce imi propuneti? ceva simbolic in care sa-si aduca aminte de mine funda!

8 răspunsuri:
| AikkoxD a răspuns:

Cado-ce?
Pune o poză cu voi doi în ramă şi scrie-i pe spate o dedicaţie. Ia-i un lănţişor cu o jumătate de inimioară şi cealaltă păstreaz-o tu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca as fi in locul tau nu i-as cumpara nimic, auzi la el nemernicul, sa stie ca sunt virgina si sa-mi faca buba? tare as dori sa stiu ce varsta ai

| MissDyDee a răspuns:

Depinde cati ani face prietenul tau..al meu face 24 si e disperat dupa puzzle-uri 3Dlaughing...eu d.ala am planificat sa-i cumpar de ziua luilaughing...si de ziua indragostitilor i-am luat un hamsterica pitic dupa care e topit completlove struck acum depinde ce fel de personalitate are prietenul tau. daca ce ti-am spus eu nu e de el atunci ceea ce au zis persoanele de mai jos: lantisoare, bratari, ceasuri, tabachere daca fumeaza chestii d.astea nu foarte costisitoare.si mai depinde si cat aveti impreuna daca aveti cateva luni nu se merita sa te cheltuiesti prea tare. daca deja sunteti la ani atunci trebuie sa te gandesti la ceva mai insemnathappy

| KeporLove a răspuns:

Salut.
Bun va urma ziua lui, nu inteleg de ce sa ii cumperi ceva? crezi ca il vei inpresiona cu ceva sau il va ajuta cu ceva?
Daca chiar doresti sa ii cumperi ceva iai un lantisor cu o cruciulita sfintita, o bratara ceva sfintita, un tricou personalizat, o cana cu poza ta. ceva interesant si util, inasa fel sa il foloseasca si sa il faca "fericit"

| GheNsS a răspuns:

Ceva simbolic dar care daca se poate sal tina langa el,pentru a-si aminti zilnic ce comora are langa el! Un ceas, bratara, statuie, lantisor, poti oferi chiar un inel cu initiale este ceva romantic, si reprezinta o iubrea cu viitor! Bafta!

| PufarinăPink a răspuns:

Cumpara-i un lantisor cu o inimioara. Sau un pandantiv cu doua jumatati de inimioara pe care una sa i-o daruiesti lui si una o pastrezi tu,. Sau poti sa cumperi in tablou mare unde sa pui mai multe poze cu voi... :X funda?batting eyelashes

| Andreutza184 a răspuns:

Hm...i-ai o un tricou cu un mesaj Funny si un lant ce sa aiba zodia lui si daca e o rama cu poza voastra impreuna.Cred ca o sa ii placa.

| Doina234 explică:

16 ani am