| Andrei_Robert_Adet_1990 a întrebat:

Vreau sa imi cumpar un calculator de gaming, pe care sa ruleze jocuri ca ark survival evolved, sau standed deep, league of legends la capacitate buna si altele de ultima generatie,pe care sa pot si filma pt youtube, nu am un buget foarte mare, in jur de 2300 lei,stiu ca cer cam multe, dar am nevoie de ajutor. Diaxxa Gaming Light i3-4170 3.7 GHz 500GB 4GB GT 730 2GB DDR3 128Bit e bun de ceva? Sau Diaxxa Inquisitor FX-6300 3.5 GHz 1TB 8GB DDR3 1600MHz R7 250X 2GB DDR5 128Bit? Sau multe altele.

Răspuns Câştigător
| Intruder19 a răspuns:

Eu iti recomand sa iti faci pe piese. Build-urile alese de tine nu o sa se descurce prea bine pentru ca nu au niste placi video fenomenale.

Recomandarea mea pentru tine ar fi:
http://www.pcgarage.ro/vizualizare-wishlist/1317938/

Trece putin peste bugetul tau dar o sa se descurce cu brio.

| Andrei_Robert_Adet_1990 explică (pentru Intruder19):

Mai astept niste raspunsuri, dupa care am sa aleg unul castigator. Din combinatile propuse de tine chiar iese ceva bun happy. Multumesc de ajutor

| HuShEr a răspuns (pentru Intruder19):

Ceva in genu am eu sistremul numai ca am 8 gb ram si placa amd r7 240 si imi merge orice joc absolut orice joc. cat despre asamblare ai o optiune la pc garage care ti-l asambleaza ei

| Andrei_Robert_Adet_1990 explică (pentru Intruder19):

Are ceva daca schimb carcasa?, asta e ultimul mesaj, ca sa nu fac spam

| Intruder19 a răspuns (pentru Andrei_Robert_Adet_1990):

Poti schimba carcasa dar ai grija sa iei una sa iti incape placa video.

7 răspunsuri:
| SSH21 a răspuns:

Am si eu un cod de reducere pe PCGarage. KMNJ4EMY
Bafta!

| Andrei_Robert_Adet_1990 explică:

Si am uitat sa mentionez, nu prea ma descurc cu asamblarea unui calculator, dar o rezolv eu happy

| Intruder19 a răspuns (pentru Andrei_Robert_Adet_1990):

Mai platesti inca 50 lei si iei asablare standard iar daca te gandesti sa comanzi de pe PCGarage poti introduce acest voucher G6UNJI1A si mai primesti o mica reducere.