| AdrianAdry a întrebat:

Vreau skate. De unde pot cumpara? (FUNDA!)
Am 23 ani si vreau sa invat mai multe despre; este pe marimi?
conteaza desenele de pe el? cum ar trebui sa fie unul pentru un baiat de 22, 23 ani? (conteaza)? Adica as vrea ceva ok cand ma duc sa ma dau sa nu imi fie rusine cu el, as vrea gen cum ar avea JB, sau altii. Cine ma ajuta? Va rog frumos

Răspuns Câştigător
| BlackThief a răspuns:

Deci,vrei un skate de calitate.Tot ce trebuie sa faci este sa ti-l iei de la ''Uman''. Acolo gasesti o gramada de Skate-uri Care apartin unor brand-uri foarte cunoscute (DC, Element, Darkstar etc.). Faza este ca trebuie sa stii ce fel de skate sa-ti iei.Acuma sunt 2 tipuri:''Street'' si ''Freestyle''. Placa de ''Street'' este folosita pentru a te plimba ca un ''Boss'' in oras sau sa te dai mare (Inclusiv la fetewinking ). Placa de ''Freestyle'' este folosita pentru scheme. Poti sa inveti Trick-uri uitandu-te pe canalul de youtube ''Slatina Skate Crew''. Sunt niste baieti de treaba care te vor ajuta(prin tutoriale)sa inveti.Acum sa-ti spun o ordine ''fireasca'' a Trick-urilor.Intai trebuie sa incerci Ollie pe o suprafata dreapta si abrupta(ex:Iarba din Gradina). Dupa 2 luni in care ai exersat Ollie-ul, trebuie sa te asiguri ca il faci la perfectie pe asfalt, apoi trebuie sa-l faci din mers. Daca mai vrei sfaturi, da-mi un mesaj pe email-ul meu.

1 răspuns:
| OriginalMe a răspuns:

Uite aici multe modele: http://www.shopmania.ro/shopping?q=skateboard

Conteaza sa iti placa tie in primul rand, probabil cele florale ar fi mai de fete.