Wish nu este un magazin online ci o aplicatie care iti pune la dispozitie niste magazine. Asa ca unele pot fi si cu pacaleli, altele nu. Depinde cum nimeresti.
Exemplu: http://bit.ly/2tJCAVv
Sus in dreapta gasesti: Sold by Tailor_made. Tailor_made este un magazin.
Este cea mai mare vrajeala. nu iti recomand sa cumperi de acolo. uita-te pe Youtube la clipuri cu oameni care au cumparat de acolo. de multe ori sunt chinezarii care imita produsul din imagine
Wish.com, e site real, cu produse adevarate, si-ti vin acasa.
Uneori scrie clar: produsul gratuit, dar transportul costa. Pe Wish trebuie sa citesti tot ce scrie la descriere, de ex. hard disk 10 TB la 2 euro? Nu, scrie clar ca e doar carcasa, hard diskul trebuind sa-l adaugi tu personal. Deci: casca bine ochii la ce scrie!
Si nu e obligatoriu mai ieftin ca altundeva. De ex. am comandat o lanterna, a venit fara acumulatori (tip 18650) si fara alimentare, m-au costat astea mai mult ca lanterna. De fapt, nu mi-au promis acumulatori si alimentare, asa ca nu au comis nicio escrocherie.
Plus: atentie la vama/TVA. Eu fac mai multe comenzi mici decat una mare, tot banii aia ii platesc pe produse si transport, dar scap de TVA si de vama.
E bun daca stii bine ce cumperi, de ce si la ce pret. Nu trebuie sa cumperi impulsiv.
Si, da, exista unele escrocherii pe el, am cumparat niste stickuri USB de 2 TB si sunt fake, dar am primit toti banii inapoi fara sa fie nevoie sa le trimit inapoi.
Eu am comandat de pe Wish. Unele lucruri au fost ok, altele nu meritau nici macar 1$. Ideea este ca fiind un site cu majoritatea produselor chinezesti, produsele sunt pe masura preturilor: adica de proasta calitate. Sa nu te astepti ca hainele sa fie de calitate sau acelasi material pe care il vezi. In primul rand uita-te mereu la review, la poze. In al doilea rand, daca scrie ca un produs este gratis, nu este. Uita-te mereu la descriere, pentru ca de obicei transportul costa 2-3$ sau mai mult.