| AdiMihai25 a întrebat:

Salutare.
Ajutati-ma va rog cu niste siteuri străine din alta tara, în care daca comand, sa pot plăti ramburs, când ajunge curierul plătesc.

Siteuri pentru tuning auto.
Sa pot gasi la orice autoturism.

Răspuns Câştigător
| Simpatic a răspuns:

Siteuri pe care le cauti tu eu unul nu stiu sa existe si mai ales sa fie pentru tuning auto, sa trimita in sistem ramburs, de ce? pentru CA NU EXISTA; tu ai trimite in Belgia din Romania un produs pe care belgianul sa nu doreasca sa-l ridice? apoi tot tu sa platesti transportul ca si vanzator ca sa reintri in posesia bunului?
Nu stiu ce fel de tuning cauti stimabile dar te anunt ca tuningul inseamna evacare completa, elemente adevarate din carbon, volanta si ambreiaj modificate /custom, upgrade turbo etc si nu cateva plasticuri.
Cu siguranta nu exista un site care sa cuprinda toate marcile din lume pentru ca ar fi cateva milioane bune de repere, de ex. masinile de colectie nu pot avea toate pachet de tuning, dar unele pot avea.
E mai greu sa gasesti piese tuning pentru hyper-caruri gen McLaren F1, Koenigsegg Agera decat pentru BMW seria 3 din 2002.
Daca ne spui niste repere ce te-ar interesa in materie de tuning poate iti putem recomanda un magazin romanesc online de la care poti cumpara cu plata in ramburs, pentru cele straine ai nevoie de paypal si cont bancar, plus ca nu toate tarile trimit in Romania iar daca nu este transportul gratuit uneori transportul (in functie de greutate si distanta, taxe vamale etc) poate depasi chiar valoarea produsului.

| AdiMihai25 explică (pentru Simpatic):

Multumesc, am inteles.

4 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Nu se face comert international ramburs. Cine crezi ca trimite in alta tara produse asteptand banii?

| gabicoo a răspuns:

Exista site-uri straine din Romania?

| iosif97cristian a răspuns:

Salut. Poate te ajută: https://www.angelsauto.ro/