| Lina1993 a întrebat:

Am facut comanda pe un site (Bfashion), am selectat modalitatea de plata : ramburs iar la adresa am scris cu Post restant (adica sa vina la oficiul postal din cartierul meu) deoarece pe buletinul meu am alta adresa, intre-timp m-am mutat si nu am mai apucat sa-l schimb. Credeti ca e vreo problema? Multumesc

9 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Nu cred ca-ti va veni la post restant. In momentul sosirii trebuie platit. Cine sa plateasca? Posta Romana. N-ai sa vezi! Marfa se trimite cu Cargus.

| Lina1993 explică (pentru Salontanul):

Pai in momentul cand vreau sa ridic pachetul de la posta, il platesc, evident. Ca la orice comanda simpla ca doar si atunci cand dai adresa ta si alegi ramburs, tot de la posta ridici coletul si il platesti ca sa-l poti lua de acolo. Iti vine acasa doar in cazul in care alegi curier.

| Salontanul a răspuns (pentru Lina1993):

Nu intelegi ca cel de la Cargus trebuie sa incaseze banii imediat? Ai rude la posta sa plateasca pentru tine? Nu-i aceeasi firma. Daca eu as comanda tu ai plati pentru mine?

Atunci de ce ar mai avea pe site si optiunea de ramburs?

Pai vine curierul de la Cargus si-i platesti lui. Aia inseamna ramburs. Ramburs nu inseamna un serviciu numai pentru posta. Fa ce vrei. Eu iti spun ca un om cu experienta si care stie ce spune. Tu ma contrazici aiurea. Lasa-ma! Nu ma crezi si gata. Fa ce vrei.

Ok, am inteles. Credeam ca rambursul se refera doar la posta. Nu este nevoie sa te enervezi.

Ok.

| Andreea555012 a răspuns:

Dacă nu iti vine acasă nu cred ca e vreo problema

| Lina1993 explică (pentru Andreea555012):

Asa ma gandeam si eu big grin Am facut multe comenzi cat locuiam la adresa veche si corespundeau datele din buletin cu domiciul dar la chestia cu post-restant chiar nu stiu cum e