| St3f4n23 a întrebat:

Salutare! Am și eu o curiozitate: Doresc să returnez ceva comandat de pe eMag, însă nu am luat factură de la Curier!
Întrebarea mea e: pot descărca factura din contul de eMag, să o scot la imprimantă și returul să-l fac doar cu acea factură din contul de eMag?
Mulțumesc frumos!

8 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Returnarea se face numai in anumite conditii si numai dupa ce ai contactat eMAG-ul si ai confirmarea de la ei ca accepta returnarea acel obiect.

| St3f4n23 explică (pentru Violleta2022):

Anumite condiții? Am dreptul 14 zile să returnez fără vreun motiv și fără să contactez pe nimeni! Cum ați ajuns la această idee?
Anumite condiții știu că sunt, dar la anumite obiecte de asemenea, de exemplu la haine sau produse voluminoase!
Eu am niste căști, așa ca fapt divers, deci NU este nevoie să contactez pe nimeni înainte și nici de anumite condiții!
Oricum va mulțumesc pentru răspuns! Zi bună în continuare!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Faci returul in contul eMAG, cand vine curierul doar ridica coletul, nu il intreseaza nicio factura nimic. stie el ce sa faca cu el mai departe

| St3f4n23 explică (pentru suntserios):

Mă gândeam că poate le trebuie celor de la eMag pentru dovadă sau ceva! Știam că trebuie ceva factură totuși! Acum dacă așa ziceți, poate așa e! Mulțumesc!

| VoidEternal a răspuns (pentru St3f4n23):

EMag are deja factura. Așa cum ai tu acces la ea din cont, au acces și ei.

| St3f4n23 explică (pentru VoidEternal):

Deci practic pun doar produsul pe care doresc să-l returnez și nimic altceva!

| VoidEternal a răspuns (pentru St3f4n23):

Dap. Completezi un formular de retur și alegi acolo ce returnezi. Recomand returul la easybox, e cel mai simplu, daca îți și încape produsul.

| St3f4n23 explică (pentru VoidEternal):

Da știu de formular, nu am mai returnat demult ceva și nu mai știu sigur dacă e nevoie și de factură sau nu!
Cât despre easybox stau la țară și nu am acces!
Oricum mulțumesc frumos! Seară bună!