Eu cand fac o comanda dupa Altex sau Emag. nu am avut probleme, si eu te sfatuiesc sa faci exact ca mine. daca vrei o comanda. si chiar iti aduce produsul dar stii ca poate sa nu fie nou? sau vechi. trebuie umblat, schimbat niste piese si gata e nou si tu il cumperi de parca e nou si sters praful etc si pus intr-o cutie.
Mi se pare legit, daca tot nu vrei sa risti, alege metoda prin plata la curier, adica ramburs. Preturile sunt ok, cu 200-300 lei la pc-uri pentru munca omului.
Site-ul intreadevar si provocare este ca e legit. dar daca e online poate sa fie si teapa, scap cum vrei sa spui adica tu comanzi dar nu stii unde e sediu scrie strada dar magazinul unde e? si iti vine laptop, PC stricat.
Deci site-ul ăsta s-ar putea să fie teapa?
Ce e online da. ca am cumparat niste bateri si 2 nu a mers.
Nu tot ce e online e si legit.
Iti dau un exemplu cumperi un laptop si peste o saptamana se strica asta nu inseamna teapa? si cred ca nici resigilat cand comanzi poate iti duce folosit si pus intr-o cutie originala hai ca prostul nu stie. ca e "NOU" ai grija. comanda dupa Emag sau dupa Altex.
Eu cand fac o comanda dupa Altex sau Emag. nu am avut probleme, si eu te sfatuiesc sa faci exact ca mine. daca vrei o comanda. si chiar iti aduce produsul dar stii ca poate sa nu fie nou? sau vechi. trebuie umblat, schimbat niste piese si gata e nou si tu il cumperi de parca e nou si sters praful etc si pus intr-o cutie.
Nu toate site-urile online sunt legite de aia iti spun ca sa nu comanzi pe site-urile online.