Da stiu ca am luat o geaca de la ei. Eu sunt in Buzau si mi-auzis ca vin in 48 de ore. Comanda am dat-o dimineata la ora 9:00 iar seara la ora 19:30 ei erau veniti cu marfa..Nici macar 12 ore nu au trecut, foarte rapizi si seriosi
Nu stiu ce fel de comenzi ati facut voi, si e imposibil ca o comanda sa o faci dimineata si sa vina seara din china . Doar procesarea comenzii o sa dureze cateva zile. Daca alegeti free shipping, in cazul meu a durat cam 18-19 zile in medie. Puteti sa alegeti la transport DHL, ala e contra cost si comanda ajunge in 5-7 zile. Eu sunt foarte multumit, toate comenzile au fost ok si am o sa fac in continuare.
Bună ziua: aceasta este Jane din chinabuye. Vă mulțumesc atât de mult despre atentia ta. Pe site-ul nostru, noi avem suport transport gratuit. și au nevoie doar USD1.9 de registru taxa de transport se va veni cu un număr de urmărire. Timpul este normal la 20-30 de zile. Asigura calitatea, am testat toate produsele înainte de a trimite. Orice mai multe dubii ne puteti contacta din nou.
jane
ioonel întreabă: