| Ferii a întrebat:

Salutare
CA să ridic un colet de la eMAG din depozitul eMAG Turda sau ce este acela îmi trebuie buletin? Sau dacă comand o țigară electronica sau lichid și nu am 18 ani o pot ridica?
Dau funda

6 răspunsuri:
| anonimg a răspuns:

Daca atunci cand ai facut comanda nu ti s-a cerut varsta, atunci o poti ridica tot la fel, fara sa ti se ceara varsta. Si da, iti trebuie buletinul pentru ridicare. Sau numarul de telefon pe care te-a sunat curierul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu exista showroom eMAG in Turda, deci daca vei comanda ceva, iti va veni prin curier. Daca platesti ramburs, o sa-ti scrie valoarea pe pachet, dar nu si continutul pachetului, plus ca nu prea ii pasa curierului daca ai sau nu 18. Daca platesti cu cardul, insa, nu vei avea niciun fel de problema.

| Ferii explică (pentru anonim_4396):

Atunci cand comand dc imi da ridicare personala si ma duc in turda imi arata acolo: oficiul postal 1 ghiseu 1-turda ce este asta?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Ferii):

Poate e post restant la oficiul postal

| Ferii explică (pentru anonim_4396):

Si de acolo il pot ridica, nu?
si de unde pot sa stiu cand pot ridica coletul?

| anonim_4396 a răspuns (pentru Ferii):

EMAG are o colaborare cu posta. In mod clasic, se trimite o recomandata (sau cum se mai cheama) la adresa pe care ai specificat-o la livrare, spunand ca ai un colet care poate fi ridicat de la posta. Fie se va intampla asa, fie vei fi atentionat printr-un mail sau un SMS, depinde ce ai selectat atunci cand ai ales metodele de contact.