Samsung galaxy s sau Samsung galaxy mini
Samsung c3300k
astea sunt mai faine si se vad si clare pozele.
Ce norocoasa esti . Daca mi-ar pune si parinti mei la dispozitie 10 milioane . Orcum felicitari si la multi ani!
Nu imi cumpar camera foto pentru ca o voi folosi doar la ocazii foarte rare, evident ca nu o folosesc ca pe un telefon, si mi se pare normal sa imi iau un telefon nou, deoarece acest telefon pe care il am poate ceda oricand avand in vedere ca este TOUCHSCREEN si il am de 1 an jumate
Multumesc frumos pentru urari detealin si atomick. Daca vrei sa-ti dea si parintii tai bani plange-te ca esti printre cei mai saraci copii din liceu.Cam asa i-am convins si eu, stiu este urat.dar macar merita :*
Telefonele asa cum ti le-ai luat asa s-au si dus.pentru poze iti recomand o camera foto, face poze mult mai bune decat telefonul, iar banii astia 1000 de roni, sunt multi bani, iar pe timp de criza nu se merita sa-i investesti intr-un telefon, ai putea face alte lucruri cu ei, de exemplu ti-ai lua niste haine, faci o scoala de soferi, platesti o rata la facultate.dar nu telefoane.nu se merita
Draga... depinde ce fel de telefon ai avea nevoie. daca doresti un telefon bun. oridecare. dar sa fie Nokia. nu conteaza ce fel de model.dar daca doresti de fite. sunt alea cu multe butoane nu stiu cum se numeste sau IpHone. sau BlackBerry nujj vezi tu. mult noroc! :X
Ti-as recomanda niste modele HTC(Wildfire, Tattoo etc.)
Nokia N97.
Motorila Defy.
Mihaela13 întreabă:
3Paharel1alex2 întreabă: