| Manuel86 a întrebat:

Salutare. Stie cineva cam cat ar trebui sa tina sau cat tine bateria de la tel.Huawei G6609? Vreau sa-mi cumpar.....cineva mi-a zis ca tine 7 zile folosit normal si altcineva 3 zile. Multumesc mult si anticipat! happy

15 răspunsuri:
| XDead a răspuns:

Http://www.gsmarena.com/huawei_g6609-4698.php Take a look. Eu am un U8650 Sonic si ma tin bateria in jur de 5 zile, folosit normal. Avand in vedere modelul telefonului, poti ajunge si la 7 zile pe un G6609 daca ii formatezi bateria cu trebuie si il tii la incarcat suficient.

| Manuel86 explică (pentru XDead):

Ms.mult...mica problema este k il iau de la cineva insa este inca in garantie si inseamna ca as putea schimpa bateria la garantie.....asta daca-l iau

| XDead a răspuns (pentru Manuel86):

Bateria la garantie nu prea se schimba, ei il numesc consumabil si trebuie inlocuita pe banii tai.

Ok...ms. oricum nu-l mai da s-a razgandit. Sper sa gasesc altul mi se pare un tel. la un pret accesibil dual sim si cu wi-fi...din pacate am niste probleme de sanatate imi pot folosi numai mana dreapta la care n-am dexteritatea cum ar trebui sa fie si nu pot folosi cu tel. tach, imi este mai greu

Imi pare rau sa aud asta, si sper sa te faci bine. Poti incerca un Motorola Fire Full Touch and Qwerty, sau un Samsung Galxy Y Pro Duos Touch&Qwerty. Acestea 2 sunt acceptabile ca pret, insa nu dispun de Dual Sim. Ambele sunt smartphonuri. Vezi aici: http://www.gsmarena.com/motorola_fire-4386.php si http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_y_pro_duos_b5512-4371.php

Ms. mult pt.recomandari....imi place samsungul insa am o nelamuriri.Pt."OK" si pentru. facut poze se apasa pe trackpad?

Da, poti folosi si trackpadul ca pe un simplu joystick, insa la poze are un touch button pe ecran pe care-l apesi sa faci poza happy

| XDead a răspuns (pentru XDead):

EDIT: Pozele se pot face si prin apasarea Trackpadului.

Ms.mult,am vazut asta pe youtube.mi-am facut comanda pe net. pentru.k in Craiova este mai rar, nu l-am gasit secand am tot cautat pe un forum de profil nici sa fac abon.nu l-am gasit. l-am gasit cu 100lei mai ieftin decat pe alte site-uri insa imi este putin teama sa nu fie altceva in cutie si nu stiu cum sa fac, sa-mi dea voie curierul sa deschid coletul ca sa vad daca este ce-am comandat sau nu.Doamne fereste. de pe telefoaneieftine.com. soseste maine

Am gasit asta dupa o cautare pe net http://forum.softpedia.com/lofiversion/index.php/t886833.html... sunt pareri impartite. Se pare ca la capitolul garantie e ceva de munca pana dai de domnii, sa speram ca nu o sa ai nici un fel de probleme. Multa sanatate.

Am anulat comanda ca nu-i serios...trebuia sa-mi vina a 2-a zi si el nici nu-l trimisese, cand am sunat a 2-a zi seara plus ca nu aveam siguranta ca nu ma alegeam cu o copie era mai ieftin cu 100lei decat era pe alte site-uri dar nu erau actualizate si nu se mai gaseste nou si l-am cumparat de pe ocazii.ro insa am o mica problema cu bateria, cam 2 zile tine.....este adevarat ca nu prea tine bateria la android?

La android nu prea tine bateria de regula, in sensul ca nu prea tine la fel de mult ca la celelate telefoane. Pe mine ajunge sa ma tine in jur de 4 5 zile, dar depinde foarte mult de conditiile de folosire si cum s-a formatat bateria la inceput. Eu sunt multumita de el.
Poti incerca sa-i iei o alta baterie, si s-o formatezi cum trebuie: descarcata de tot apoi incarcata minim 6 ore. Sarbatori fericite, sau ce a mai ramas din ele happy

Ms. la fel.....are autonomia de 1350 mAh dar depinde de cat consuma tel.

Dar il inchizi noaptea?

Nu, sta deschis non stop pana se inchide singur.