| Danutzuuuuuuuuuuuuuu a întrebat:

Am nevoie și eu de ceva informații despre Amazon UK,e de încredere? Exista riscul de ați lua așa numita "țeapa"? Doresc cât mai multe informații atât despre transport,plata, retur etc. Va mulțumesc frumos și aștept sa ofer fundița!

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Sansele sa iei teapa, cand cumperi de pe amazon, sunt foarte mici, aproape inexistente.
Calitatea produselor vanzute pe amazon este proasta, fiind toate facute in China.
Transporul dureaza 6-8 saptamani, uneor mai mult, dar asta este avertizat de vanzator pe linkul cu produsul de vanzare.
In general, plata transportului este inclusa in pretul produsului, dar sunt situatii cand este separata, adaugandu-se la sfarsitul tranzactiei, inainte sa platesti.
Plata se face in acelasi moment, cand selectezi produsul sa-l cumperi, facandu-se cu credit card.
Produsul pleaca spre cumparator, numai dupa ce plata este facuta integral.
Returul se face numai dupa ce ai contactat vanzatorul si intrunesti conditiile lor de retur, stipulate pe site-ul lor.

1 răspuns:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu n-am luat nici o data teapa de la amazon.
Stau in uk. Dar daca vrei sa comanzi in Romania, foamea in glanda aia de soferi, sa nu umble la el. Ca asa e la noi la romanica.
Daca ai amazon prime, in uk, iti vine comanda a doua zi. Azi comanzi maine iti vine. Dar e vreo 75£ pe an.
De regula coletele vin prin ei direct, sau trimise prin posta, sau yodel. Depinde. Cat pentru retur, poti sa dai retur la orice, in 30 de zile, dar tu suporti costurile de trimis inapoi.