| Marius96 a întrebat:

Ce parere aveti despre site-ul okazii.ro? este un site de calitate adica daca comanzi ceva vine intact produsul...Ca am auzit de la uni ca in poza de pe net arata ceva si cand a venit curierul a vazut produsul intr-o stare ingrozitoare.Alti zic ca este un site de calitate voi ce credeti...(cei care ati mai comandat de pe el).
Vreau raspunsuri cand mai repede daca se poate...big grin

4 răspunsuri:
| filipm2001 a răspuns:

Okazii este doar "piata online". Seriozitatea variaza la fiecare vanzator in parte. Daca esti atenta, vei vedea ca fiecare vanzator are un calificativ primit de la fostii cumparatori, calificativ care spune multe despre el, calitatea produselor si a serviciilor oferite.
Succeswinking

| biuuu a răspuns:

Marius sa stii ca asa este...pe net vezi o poza cu niste adidasi de ex. sunt alb cu negru si tu pe aceia ii comanzi si aca iti trimite alb cu grihappycrede-ma asta e o realitate chiar o prietena a comandat acum 3 zile.

eu zic ca nu prea e de calitate
cel mai bine e sa iti cumperi tu dintr-un magazin...si stii ca aceia i-ai vazut, i-ai probat si iti plac

acum tu faci ce vrei, dar e mai bine sa iti cumperi de la magazine

sper ca te-am ajutat

bye:*

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Site-ul okazii este serios si de calitate buna.

| aaal a răspuns:

Ca si www.adines.ro, okazii este un site de licitatii online. Evident sunt si persoane care incearca sa vand gunoaie clientilor, dar acestia pot fi evitati foarte usor datorita sistemului de calificative.